Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Ayyıldız Tim Çin'e saldırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ey gözünü sevdiğim aslanlarım göstersinler 1 Türkün Dünyaya bedel olduğunu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu iç iş dış iş olayından farklı görmek lazım azerbeycanda katledilen insanlara zamanın da yardım edilseydi bosna katliamına sessiz kalınmasaydı uygur türkleri içinde gereken yapılırdı bu bizde devlet geleneği olmadığı için sessiz kalındığı için haklı olduğumuz kıbrıs davasında bile suçlu konuma düşürülmemize müsade edildiği için bizi bu durumlara düşürenlere birşey demek istemiyorum benim devletimi bölmek için dahili ve harici düşmanlarım olaçak çalışaçak ama biz fikrimizi söylediğimizde o devletin iç işi yuh yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal olsun. Katılmak isterim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insan olmadıklarını anlayana kadar devam.... Ermeniler ne de sevinmektedirler... guya öçlerinin alındığını sanırlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayyıldız timi tebrik eder başarılarını daima takip ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adamlar banada lazım bizim arkadaki siteyide bir çökertseler gece sesten uyuyamıyoruz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu adamlar banada lazım bizim arkadaki siteyide bir çökertseler gece sesten uyuyamıyoruz

ya alem adamsın usta ya

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kedi,köpek hırsızı çinliler,uygur türklerini katletmekle eseri çin seddi olan istilaların intikamını aldıklarını mı zannediyorlar yoksa.Ayyıldız timini gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutluyorum.Keşke bu duyarlılığı asıl göstermesi gerekenler de gösterebilse.Türkiye'mizin çin'in adi mallarının çöplüğü olmasına müsaade edilmese.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Koçlarım benim.helal olsun sizlere.çökertin neleri var neleri yok .akılları başlarına gelene kadar.bulabilirlerse bir set daha,2000 yıl sonra anılır çinliler .türklerin sanal saldırılarından korunmak için bunu yaptılar diye.tekrar HELAL OLSUN.
    ne mutlu TÜRKÜM diyene.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri