arkadaşlar s.a. ya bizim burda şidetli yağmur yağdı bittikten sonrada tvyi açtım ama türksataki kanalrda hiç görüntü yok hotbirde var ama türksaata yok komşulardada öyle sizce neden türk kanalrda sinyol yok yardım ederseniz sevinirm
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

yardım edetrmisinz
 yardım edetrmisinz
				arkadaşlar s.a. ya bizim burda şidetli yağmur yağdı bittikten sonrada tvyi açtım ama türksataki kanalrda hiç görüntü yok hotbirde var ama türksaata yok komşulardada öyle sizce neden türk kanalrda sinyol yok yardım ederseniz sevinirm

Komşulardada aynı durum varsa eğer az bekle gelir sinyal.

Kardeş şiddetli yağmurlarda sinyal kesilmeli olur, normaldir. Çünkü yağmur çanağa gelen sinyalleri bozuyor. Ve LNBnin çanağa bakan kısmına damlalar toplanmışsa onlarda etkiler. Çanağın uygun yerdeyse hemen git LNBnin çanağa bakan kısmını kurula. Ama beklerim diyorsan yukarıda arkadaşın da dediği gibi kuruyunca sinyalin gelir. Birde çanağını iyi ayarlat. Sinyal kalitesi %90ların üzerinde olsun. Bilgilerinize.
Saygılar.

arkadaşım bu durum her yerde aynı yalnız bizim türksat uydusu dandik olduğu için sinyalın duzelmesı zaman alıo.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri