![]()
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Kazakistan'ýn FC Tobol takýmýyla deplasmanda yapacaðý ilk karþýlaþma için Kazakistan'a gitti.
Sarý-kýrmýzýlý kafilenin baþýnda sabah saat 06.10'da Atatürk Havalimaný'na gelen Galatasaray Kulübü Baþkaný Adnan Polat, basýn mensuplarýna yaptýðý açýklamada ''Ýnþallah geçen sezonki gibi bir sene olmaz'' dedi.
UEFA'da baþarýlý olarak bir yerlere gelmek için bu takýmlarý yenmeleri gerektiðini kaydeden Polat, bkendileri açýsýndan transferi tamamladýklarýný söyleyerek, "Ben daha önce de ifade ettim. Bizim açýmýzdan transferi tamamladýk ama hep söylüyorum Galatasaray da hayat biter transfer bitmez. Daha transfer döneminin bitmesine çok zaman var. Bu zaman içinde ihtiyaç duyulan bir mevkie, ihtiyaç duyulan bir futbolcu olursa bunu alamayýz diyemeyiz" diye konuþtu.
Basýn mensuplarýnýn "iyi bir takým kurdunuz mu?" sorusuna Sarý-kýrmýzýlý kulübün baþkaný Adnan Polat, Galatasaray'ýn her sene iddialý olduðunu belirterek, "Geçen sene de iyi bir takýmýmýz vardý. Her ne kadar arzu ettiðimiz neticeleri alamasak ta yine de Avrupa kupalarýnda Mart ayýna kadar heyecaný Galatasaray taþýdý. Bu sene ilave takviyelerimiz oldu. Aldýðýmýz futbolcular kendi ülkelerinin milli futbolcularý. Frank Rijkaard ve arkadaþlarýn da bu iþin ehli insanlar olduðunu düþünüyorum. Ýnþallah baþarýlý oluruz" dedi.
Dün yapýlan Keita'nýn imza töreninde Haldun Üstünel'in kesinlikle bir veya iki oyuncu alacaklarýný dile getirmiþti.
Galatasaray'ýn Brezilyalý futbolcusu Lincoln konusuna da deðinen Baþkan Adnan Polat, Lincoln konusunda henüz bir geliþme olmadýðýný söyleyerek, "Lincoln ülkesinden henüz gelmeyecek. Bizde gerekli ihtarlarý yaptýk. Hiçbirinde cevap alamadýk. Tahmin ediyorum bundan sonra yasal hakkýmýzý kullanýp, muhtemelen sözleþmesini feshedip UEFA'da hakkýmýzý arayacaðýz. Baþka bir yolumuz yok" diye konuþtu

Teþekkur:
Beðeni:

Polat'tan ilginç açýklama
Alýntý

Yer imleri