YURT DIÞINDA DÝL EÐÝTÝMÝ
Özel Didem Dil Eðitim Okulu 2007 yýlýnda Didim'de kurulmuþtur ve Didim'in önde gelen Dil Eðitim Okuludur. 2 yýldýr öðrencilerimize en iyi hizmeti verdiðimize inanýyoruz. Amacýmýz herkesin en güvenilir ve en etkin yoldan eðitim almasýný saðlamak ve bunu hizmet kalitemizi koruyarak en etkin ilerlemeyi saðlamaktýr.
Neden Didim'de dil öðrenimi? Bu soruyu sormakta gayet haklisiniz. Belki yasadýðýnýz þehirde de çeþitli dil kurslarý vardýr, belki de bunlardan birine katýlmýþsýnýzdýr, gramer,okuma,yazma bilgilerini almýþ ama hiçbir zaman kullanma imkâný olmadýðý için bir türlü Ýngilizce’yi istediðiniz gibi konuþamamýþ hatta öðrendiklerinizi de unutmuþsunuzdur. Unutmayýn ki dil öðrenimi bir ders deðildir, gramer, test kitaplarý dil öðreniminde yalnýzca bir araçtýr. Bir dili öðrenmenin en iyi yolu onu yasayarak öðrenmektir.
Yurt dýþýný Türkiye'de yaþayýn! Didem Dil Okulu Türkiye'de bir ilki gerçekleþtiriyor. Didim'de Didem Dil Okulu kalitesiyle Ýngiliz aile yanýnda, Ýngilizlerin yasadýðý sitelerde sunulan veya sizin seçeceðiniz deðiþik konaklama seçenekleriyle Ýngilizce’yi yasayarak öðrenin. Yurt dýþýnda sunulan dil öðreniminin tüm imkânlarýný vize alma sýkýntýsý yasamadan, maddi olarak sýkýntýya düþmeden Didim'de bizim rehberliðimizde, çok daha uygun þartlarla elde edebilirsiniz.
Baðlý olduðu kurum : Milli Eðitim Bakanlýðý
Bulunduðu Yer : AYDIN / DÝDÝM
Adý : DÝDEM DÝL EÐÝTÝM OKULU
Adresi : YENÝ MAHALLE ATATÜRK BULVARI NO:138 DÝDÝM AYDIN
Telefon Numarasý : 0256 811 60 30
Faks Numarasý : 0256 811 60 23
E-mail Adresi : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Web Adresi : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri