REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TV5 yayını Türksat A.Ş tarafından durduruldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet5952 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gereksiz bi kanaldı iyi olmuş
    Hakaret yok! Yazılarınızı daha dikkatli yazınız lütfen
    Konu emmi tarafından (23-07-2009 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her kanal her kes için gereklidir senin için gerekli olan kanal benim için gereksiz senin için gereksiz olan kanal da benim için gerekli olabilir bu şekilde bi laf edip te polamiğe neden olmaya gerek yok ben ce kardeşim bence lafını geri almalısın çok önemli de değil aslında ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gereksiz haa...
    gerekli bir kanalda ne aranır?
    bence parasızlıktan durdurulmuştur...fakir kanal vesselam...
    selamelte...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet5952 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gereksiz bi kanaldı iyi olmuş
    xxl yi kapatsalardı ne düşünürdünüz merak ediyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AK PARTI kapatti gercekler ve kendisine rakip bir parti istemizde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin için gerekli olan kanalları yazda arkadaş o yapıda kanallar yayın hayatına başlasın
    Yeşil semaye olduğu sürece o kanal yine yayınına devam eder. Atatürkçü, laikliğin savunucusu kanallara ihtiyaç var zaten genel olarak uydudaki kanalların çoğu dini yayın yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İktidarın aleyhine yayın yaptığı için kapatılmıştır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeşil semaye olduğu sürece o kanal yine yayınına devam eder. Atatürkçü, laikliğin savunucusu kanallara ihtiyaç var zaten genel olarak uydudaki kanalların çoğu dini yayın yapıyor
    Alıntı seyfi505050 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İktidarın aleyhine yayın yaptığı için kapatılmıştır.
    2 nizede kesinlikle katılmıyorum iktidarın aleyhine olduğu için kapatılmış olsaydı rtük onca kanalın milyonlarca liralık cezalarını affetti bu gibi kanalların cezaları ise affetmiyo neden senin elinle sana tokat atmayı sevenler var neyse bu konu çok su götürür
    bu arada RTÜK ü kesinlikle ve şiddetle kınıyorum yanlış kararlara imza atan bütün rtük üyelerini esefle kınıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık oldu kapatılmasına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşlar benim kanatımda siyasi ama . TV 5 VE TVNET oda kapalı FOXTÜRK ..TGRT EURO )olmuş daha neler 0lcak bekleyelim göreli...
    ..... tekerine taş konan araç onu ezip geciyor taş falan dinlemiyor bence...?

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri