Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: TV5 yayýný Türksat A.Þ tarafýndan durduruldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet5952 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gereksiz bi kanaldý iyi olmuþ
    Hakaret yok! Yazýlarýnýzý daha dikkatli yazýnýz lütfen
    Konu emmi tarafýndan (23-07-2009 Saat 18:12 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her kanal her kes için gereklidir senin için gerekli olan kanal benim için gereksiz senin için gereksiz olan kanal da benim için gerekli olabilir bu þekilde bi laf edip te polamiðe neden olmaya gerek yok ben ce kardeþim bence lafýný geri almalýsýn çok önemli de deðil aslýnda ama

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gereksiz haa...
    gerekli bir kanalda ne aranýr?
    bence parasýzlýktan durdurulmuþtur...fakir kanal vesselam...
    selamelte...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet5952 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gereksiz bi kanaldý iyi olmuþ
    xxl yi kapatsalardý ne düþünürdünüz merak ediyorum.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AK PARTI kapatti gercekler ve kendisine rakip bir parti istemizde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tamer41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    senin için gerekli olan kanallarý yazda arkadaþ o yapýda kanallar yayýn hayatýna baþlasýn
    Yeþil semaye olduðu sürece o kanal yine yayýnýna devam eder. Atatürkçü, laikliðin savunucusu kanallara ihtiyaç var zaten genel olarak uydudaki kanallarýn çoðu dini yayýn yapýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýktidarýn aleyhine yayýn yaptýðý için kapatýlmýþtýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yeþil semaye olduðu sürece o kanal yine yayýnýna devam eder. Atatürkçü, laikliðin savunucusu kanallara ihtiyaç var zaten genel olarak uydudaki kanallarýn çoðu dini yayýn yapýyor
    Alýntý seyfi505050 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýktidarýn aleyhine yayýn yaptýðý için kapatýlmýþtýr.
    2 nizede kesinlikle katýlmýyorum iktidarýn aleyhine olduðu için kapatýlmýþ olsaydý rtük onca kanalýn milyonlarca liralýk cezalarýný affetti bu gibi kanallarýn cezalarý ise affetmiyo neden senin elinle sana tokat atmayý sevenler var neyse bu konu çok su götürür
    bu arada RTÜK ü kesinlikle ve þiddetle kýnýyorum yanlýþ kararlara imza atan bütün rtük üyelerini esefle kýnýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýk oldu kapatýlmasýna

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet arkadaþlar benim kanatýmda siyasi ama . TV 5 VE TVNET oda kapalý FOXTÜRK ..TGRT EURO )olmuþ daha neler 0lcak bekleyelim göreli...
    ..... tekerine taþ konan araç onu ezip geciyor taþ falan dinlemiyor bence...?

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri