Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Bomberman karting oyunu java

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bomberman karting oyunu java

Konu hallederiz tarafından (21-04-2006 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu dosyayı idirdik fakat yüklenmesi nasıl olacak, jar olarak konvert mi edilecek..yoksa her biri telefona tektek mi yüklenecek..mesela sis olarak tek bir dosya yüklediğimizde nokia bunu otomatik yüklüyo idi bunda yükleme nsl..olacak ? yardımcı olurmusunuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konu devamlı olarak sorulmakta. Özellikle yeni üyelerimiz java oyunlarını nasıl yükleyeceğini bilememekte. Aslında çok basit. SIS oyunlarını nasıl yüklüyorsanız javalarıda aynı şekilde yükleyeceksiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken şu. JAR uzantılı dosyaları açmayacaksınız. Winrar JAR dosyalarını kendi RAR dosyası gibi göstermekte. O yüzden karıştırıpta JAR dosyalarını açmakta ve telefona neyi yükleyeceğinizi bilememektesiniz.

Öncelikle JAR dosyalarının simgesini değiştirelim. (Win XP)

Bilgisayarım/Araçlar/Klasör Seçenekleri'ne tıklayın. Dosya Türleri'ne geçin. Burdan JAR'ı bulun. Gelişmiş'e tıklayın. Simge Değiştir'e tıklayın. En uygun simge bana göre telefon simgesi. Onu seçip Tamam diyerek pencereleri kapatın. Artık JAR ve RAR dosyalarını karıştırmazsınız.

Peki JAR dosyasını telefona nasıl atacaksınız.

Bilgisayarınızda PC Suite yüklüyse, SIS dosyasına iki kez tıklayınca Bilgisayarınızdan telefonunuza direkt yüklenmekte oyunlar. JAR dosyasına sağ tıklayıp, Birlikte Aç'ı seçin ve oradan Symbian Installer'i seçin. Bu kadar basit. JAR dosyasınıda SIS gibi PC nizden yükleyin.

Yada Bluetooth, Kızılötesi her ne kullanıyorsanız telefonunuza gönderin. Mesaj olacak gelecektir. Ve telefonunuzdan kurun. Çoğu telefon için zaten Telefonun içine Install klasörüne atabilmekte. Dolayısıyla mesaj olarak değilde Yöneticiden yükleme şansı doğmakta.

Gerçi burda önemli olan nokta JAR ve RAR dosyalarını karıştırmamak. Çünkü çoğu üyemiz bunları karıştırdığından oyunları yükleyememekte.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi güzel anlatmışşın arkadaşım ama...!.
    bu açılmış jar dosyalarını nasıltekrar jar yada sis yapıcaz..bana bu lağzım.
    ben bu dosyaların hepsini seçiyorum sonra mousun sağ tuşunu tıklıyorum.
    buradan jar dosyası olarak sıkıştırıp blutoot ile n70 telefona gönderiyom.
    gelen mesajı açtığımda tanınmayan mesaj biçmi diyo...HALBUKİ..
    orjinal jar dosyasını gönderdiğimde problemsiz telefon dosyayı yüklüyo..
    acaba prblem konvert etmektemi....HATA nerde yapıyoruz.. ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun için:
    jar yapılacak klasörün üstüne gelip arşive ekle diyiceğiz sonra karşımıza bir pencere gelecekardındanjar yapılacak klasörün ismi ve sonunda .rar yazacak oradaki rar yazısını jar yapıcaz işlem bukadar sonra tamam diyecez..
    fakat bilgisayarımızda winrar yüklü olması gerekiyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşimm bunu jar olarak hali yok muuu??
    varsa göndersenee!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri