arkadaşlar birşeyi merak ediyorum intrnet hızımı 8mb yükseltğimz zaman servermıza ne gibi faydası olur kullanan arkadaşlar varsa bizleri bilgindirdirsin lütfen..:49:
arkadaşlar birşeyi merak ediyorum intrnet hızımı 8mb yükseltğimz zaman servermıza ne gibi faydası olur kullanan arkadaşlar varsa bizleri bilgindirdirsin lütfen..:49:
donmalar azalabilir belki ben öyle tahmin ediyorum
Dosya indirirken Rapitlerden 200-300 arası normal sitelerden 750 ye varan hızda dosya indirebiliyorsunuz.Ben üye oldum ilk önce sık sık kopma sıkıntısı yaşadım ancak ttkom bu sıkıntıyı düzeltti.Üye olurken mutlaka hattınızın bağlı olduğu şebe***i mutlaka araştırın.çünkü uygun değilse veri akımı doğru olmamakta veya yetiştirememekte sık sık kopmalar meydana gelmektedir.bilginize
Arkadaşım fazla gelir gereğide yok.Ben serverde 4 mb sınırsız 85 tl'lik paket kullanıyorum yetiyorda artıyor bile.4 mb sınırsız yapmamın nedenide serverdeki kullanıcı 100-200 kişi olduğu zaman gerekli oluyor kasmaması açısından.
:49:hız olarak artıyor ama eger görevli düzgün bir port a baglamazsa yada porttta sıkıntı olan bir yere baglar ise düşmeler cok sık oluyor yani bugününü arıyorsun![]()
ya arkadaslar ne bu fiyatlar turkiyede.ben bulgaristan dan bir koydenim 10tl ile 25mb hizli internetim var hemde sinirsiz.....sizde fiyatlar baya fazla
burası türkiye arkadaşım...
15 gb aşınca hız 256 mb düşüyor. Onu unutmayın. Ben o yüzden yapmıyorum.
belkı bu konu daha once acılmıstır benım haberım olmamıs olabılır arkadaslar.ben bu cıgazdan yenı aldım. benım merak ettıgım sey su arkadaslar.ınternete bagladıgımızda cok kota gıdıyormu arkadaslar...tsk
normal 4 gb kotalı kullanıyorum fazla download yapmam . internetizi çeşitli programlarla download ve uploadı kontrol edınız.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri