arkadaslar bu sıstemde cok kota yıyor4 gb kullanıyorum ama suan kontrol ettom 10 gb olmus bu nasıl ıs yaaa..
arkadaslar bu sıstemde cok kota yıyor4 gb kullanıyorum ama suan kontrol ettom 10 gb olmus bu nasıl ıs yaaa..
sen yanlış bakyor olmayasın zira 1 seneden fazladır CCcam paylaşım kullanıyorum 2 defa kotayı aştım aşmamdaki sebepte wındows guncellemesi ve çeşitli dosya indirmemle oldu bunun dışında yaptığım kontrallerde 1 gb yada en fazla 1.3 gb yakın harcıo.
Sizin yanlışınız var bence ya başka downloadlar yaptınız yada başka birşey paylaşımı kullanan yüzlerce insan kotlaı kişi var bunca kişi bu kadar adsl parası vereceklerıne kart alırlar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
sayın volkan ustam bende cccam kullanıyorum.fakat bu mart ayından itibaren kotayı devamlı aştım.net pek bir şey indirmediğim halde devamlı kotayı aşstım.baktım olacak değil .sınırsıza çevirdim.sizin yazdıklarınıza bakınca inanın şaşırıyorum.nasıl kontrol ediyorsunuz bir yazarsanız bende kontrol ederim.selamlar.
bende download hızı 8197 kb/s
upload ise 797kb/s![]()
slm.kardes başka downloadlar yapmıyorum zaten yapamamda pc bozuk kımse ıneternete gıremıyor.dun baktım 10gb sımdı baktım 12 olmus buna ne demelı yaklasık 2 saat seyrettım bu kadara cıktı butungunde ınternet kapalıydı takıp ettım cun kı
yaptığım bişi yok ben hergun forudayım yaklaşık 6 saatten fazla msn acık download ve uploadda yapıyorum cihazda cccam da acık devamlı film vesayre akşamları hiç yoktan 1 saat seyredirim özellikle anımaux ve chees pache balık avını seyrederim ve sorun yok.
arkadaşım öle bişi imkansız 12 gb ne demek ya bunu kime söylesen inanmaz böle bişi olsaydı kimse böle paylaşım almaz direk gider o kanalların kartlarını modullerını yada üyeliklerini yaparlar daha ucuza seyrederler.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri