Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayın volkan ustam bende cccam kullanıyorum.fakat bu mart ayından itibaren kotayı devamlı aştım.net pek bir şey indirmediğim halde devamlı kotayı aşstım.baktım olacak değil .sınırsıza çevirdim.sizin yazdıklarınıza bakınca inanın şaşırıyorum.nasıl kontrol ediyorsunuz bir yazarsanız bende kontrol ederim.selamlar.
yaptığım bişi yok ben hergun forudayım yaklaşık 6 saatten fazla msn acık download ve uploadda yapıyorum cihazda cccam da acık devamlı film vesayre akşamları hiç yoktan 1 saat seyredirim özellikle anımaux ve chees pache balık avını seyrederim ve sorun yok.

Alıntı selcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
slm.kardes başka downloadlar yapmıyorum zaten yapamamda pc bozuk kımse ıneternete gıremıyor.dun baktım 10gb sımdı baktım 12 olmus buna ne demelı yaklasık 2 saat seyrettım bu kadara cıktı butungunde ınternet kapalıydı takıp ettım cun kı
arkadaşım öle bişi imkansız 12 gb ne demek ya bunu kime söylesen inanmaz böle bişi olsaydı kimse böle paylaşım almaz direk gider o kanalların kartlarını modullerını yada üyeliklerini yaparlar daha ucuza seyrederler.