REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Dikkat! Dem TV'de Gece Yarısı Filmleri!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi paylaştıkca guzeldır tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet güzel filmler oynuyor ama dreambox kullanıyorum görüntü de karelenmeler çok oluyor ses sonradan geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar bende şöle bir sorun var skystar 2 uydu kartım var ve dem tv yi izliyorum

ama sorun gpolmaster 9400 cı uydu alıcımda arama kısmında firekansları girdigimde sinyol

fakat kanal aratıgımda bulamıyor bunun nedenini bilen bana yardımcı olabilecek bir arkadaş

varmı.
    Konu pencere77 tarafından (14-11-2009 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı yerine düzenle butonuna basmışım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ÖZGÜR RUH Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar bende şöle bir sorun var skystar 2 uydu kartım var ve dem tv yi izliyorum

ama sorun gpolmaster 9400 cı uydu alıcımda arama kısmında firekansları girdigimde sinyol

fakat kanal aratıgımda bulamıyor bunun nedenini bilen bana yardımcı olabilecek bir arkadaş

varmı.
    15-20 kadar boş tp leri silin.tekrar demin frekansına girdiğinde sona atar kanalı(eğer başka bir kanal numrasında kayıtlı değilse)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok güzel filim ler oynatıyorlar sansürsüz ve reklamsız.birde satleri.beli olsa süper olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok saol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzleyelim bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Film

sinemada tv8 tek geçerim diger kanallar haftanın yedi günü dizi verirken tv8 güzel filmler çıkıyor hemde iki tane peşpeşe hemde erken saatlerde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saatleri ve yayın akışı olmaması çok kötü. sürekli zap yaparken üzerinden geçiyorum kanalın ancak böyle yakalıyorum filmleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ses gelip gidiyoryazılımdan olsa gerek

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri