Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 1000 kontor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 1000 kontor

arkadaşlar numarasını turkcele taşıyıp 100 kntr yükledin mi 1000 kntr kazandınmı dakikası kaç kontor gidicek ???:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı efsane1990 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar numarasını turkcele taşıyıp 100 kntr yükledin mi 1000 kntr kazandınmı dakikası kaç kontor gidicek ???:49:
    4 kontor gider daha önce bana kontor gelmişti dk 4 kontor gitmişti
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizbizecelli olacağın için dakikası 4 kontör olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

milleti nasıl soyacaklarını çok iii biliyorlar her 15 saniyede 1 kontür olurmu bütün öperatörler malesef böyle ben şansen hakkımı helal etmiyorum
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    milleti nasıl soyacaklarını çok iii biliyorlar her 15 saniyede 1 kontür olurmu bütün öperatörler malesef böyle ben şansen hakkımı helal etmiyorum
    Bütün öperatörler demek yanlış olur.Vodafone de dakikası 1 kontöre konuşabiliyorsun ben avea dan vodafone geçtim cep bir tarifesindeyim hediye kontörler dahil her yöne dakikası 1 kontöre konuşuyorum.Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsi böyle aşağı yukarı .vodafone 3 dakikası 1 kontör tarifesini ele alalım....dakika üzerinden mi saniye üzerinden mi kontör gidiyor.150 kontör yü***ince bir ay boyunca 3 dakikası 1 kontörden konuşuluyor.150x3=450 dakika hakkım olması lazım bir ay içerisinde..450 dakika dolduğunda isterse bir ay sürenin dolmasına 20 gün kalsın.indirimli tarifeyi bitirsinler razıyız ama böyle değil işler.3 dakika 180 saniye.180 saniye demi bir kontör gidiyor ne oluyor belli değil.181 saniye konuşup telefonu kapatmış isem kaç kontörüm gidecek.bunu böyle yapacaklarına madem 3 dakikada bir kontör gidiyor kaç kontör yüklemişsem onu dakikası ile çaprıp o süreyi bana vermeleri gerekiyor.üç kağıtçı olmayan bir operatör var mı türkiyede.hepsi işin hileli taraflarını düşünüyordur akşama kadar eminim bundan.ne yapsakta tarifeyi kendi lehimize yapabilsek gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri