REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: turkcellin kamu tarife kazığı önemlidir okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 turkcellin kamu tarife kazığı önemlidir okuyun

KAMU TARİFE NASILMIŞ VE SOYULMAK NASILMIŞ BAKINIZ LÜTFEN

gelelim turkcell,in müşterilerine attığı kazığı

son zamanlarda kamu tarifesi diye bir kampanya yapıldı çoğoda bu kampanyaya dahil oldu 1.200 DK konuş sadece 35.00. TL her şey dahil olarak üye yapıldı
    oysa herşey dahil bir defa 35 tl değil bunun üzerine başka hatlarla konuşma bedeli olan 1 tl yi tekrar bizden alıyor ettimi 36.00 TL
    şimdi gelelim özellikle konuşma süresi olan 1.200 dk bizler 1.200 dk yı mı konuştuğunu zannediyoruz HAYIR
    şöyle oluyor her 6 saniyeden üçretlendiriyor
    yani açtınız birine kısa bir konuşma yaptınız konuşma süresi 7 saniyeye yakın bir konuşa yaptınız Turkccel sizden 12 saniye olarak dakikadan düşüyor bu ne demek 1 200 dk konuşmalarının en az 300 dk sı böylelikle çalınıyor yani 1.200. dk yerine 900 dk ancak konuşabiliyorsun +2022 den sorgulama yaptığınızda son 48 saat dahil değildir diyorya bu çok önemli ordan bile kazıklanıyoruz
    örnek veriyorum fatura kesimi olan 26 haziran da ben son iki gün önce sorguladım son 48 dk haric 63 dk vardı bende bu iki günü kesinlikle kullanmadım fatura kesildikten sonra internetten baktım süre aşımı adı altında 12 tl fazladan gelmiş hani 48 saat önceki 63 dk ne oldu
    yani her şey dahil 35 tl olan bu tarife malesef insanları yanıltarak eksik bilgi vererek her aboneyi 10 tl kazıklasalar bir düşünün kaç milyon abone var
    işte mesele böyle sevgili arkadaşlar bu konuyu herkesin bilmesi lazım ben açtım telefonu 444 0532 yi bu konuyla ilgili şikayet formu hazırlattım sizlerde arayın itraz edin yok derlerse ısrar edin bu konunu düzeltilmesi gerekmektedir
    ama tam Türk filmi gibi
    bu notu herkese gönderiniz lütfen
    herkese saygılarımla
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok haklısın banada 47 tl geldi hemde toplam 600 dk. konuşmama rağmen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

soygunculuk hat safhada.az önce yanımdaki birine mesaj geldi,artık kamu tarifeniz 45 tl.den ücretlendirileceksiniz diye.35 tl idi.birden bire 45 oldu.
    hertürlü milletle oyun oynuyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kamu tarifesi 45 tl oldu

Bizbize Kamu Heryöne 1200
    Bu paket abone alımına kapatılmıştır.

Bizbize Kamu
    Her Yöne 1500
    KDV OİV dahil ayda 45 TL'ye Herkesle 1500 dakika başlamış....
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu pencere77 tarafından (27-07-2009 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türkcell li değilsen kazık yok!

Nasılmı? Sen istersen 15 yıllık Türkcelli ol bir yakının seni bizbize kamu tarifesine geçiremiyor, yani 45 TL lik kampanyadan değil en az 80 TL lik kampanyadan yararlanabiliyorsun. Fakat diğer taraftan 1 aylık bile Vadofone, ve Avea abonesiysen ve bu kampanyaya dahil olmak istersen hemen 45 TL ye her yöne 1500 dakika bizbize kamu tarifesine geçebiliyorsun. Demekki Türkcell şirketi kendi sadık müşterilerine ne kadar değer veriyor yada vizyonumuz müşteri memnuniyeti diyorsa da bunlar Vadofone ve Avea müşterilerine değer veriyorlar herşey ortada....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana 40,00 TL geldi.
    Sebebi; KAMU DURUM yazıp 2022'ye göndermemdir. Bu da ücretlendiriliyormuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş bu turkcellin ilk kazığı değil her bulduğu fırsatta kazğı sokuyor bize
    ne yapacaz başkasıda pek farklı değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık türkceelin suyu ısındı bende aylık 12 tl ye sabit 60 dk ama hiç kullanmasamda 23 ile 40 arasında fatura geliyor .mrcburen sene sonuna kadar bu operatördeyim. sene bitince görüşürüz.....................................................
    bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni bir şey çıkınca hemen atlamamak gerekiyor.reklamlarda söyledikleri gibi vergiler şunlar bunlar herşey dahil 35 lira olacağına zaten inanmamıştım.o yüzden almadım.kullansan da kullanmasan da 40-50 lirayı her ay ödeyeceksin.kamuda çalışanların ne kadar geliri varda telefona bu kadar şuraya bu kadar böyle para harcasın.darphane gibi para basıyorlar bu faturalı hatlardan.vodafone reklamlarında mesela şunu söylemiyor.her yöne 3 dakikası 1 kontör diyor reklam bitiyor.bir ay içersinde en az 150 kontör yüklemek şartı ile demiyor bunu belirtmiyor.reklamlar işin en albenili taraflarını gösterirler.ayrıntıları bilmediğimizden 35 lira yerine 50 lira ile karşılaşılır işte.hepsi böyle biri değil ki

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri