Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: turkcellin kamu tarife kazığı önemlidir okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

arkadaşlar konuyu çok abartmaya gerek yok...tarifeyi iyi incelerseniz tüm yöne 1200 dakika içersinde özel numaraları aramak harici üçretlendiriliyor.benim bu ay faturam 35.20 tl yani 444 lü numaralar --mesajlar ---türkcelin özel numaralarını aramak harici bilginiz olsun:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcell en kaliteli ve altyapısı en güçlü operatör olduğu için diğerlerine göre oldukça pahalı. mesela kontörlü bi avea hatta 150 kontör yüklüyorsun. 180 dakika bedava süre geliyor. eğer istersen 55 kontör karşığı 05:00-17:00 arası bütün avealılarla sınırsız konuşabiliyorsun bir ay boyunca. aynı şekilde 39 kontör karşılığında avea içi 5000 veya her yöne 500 sms paketi alıyorsun bir aylığına. yani 25 ytl karşılığında doya doya iletişebiliyorsun. amma lakin kesinlikler turkcell kalitesi yok. sesler cızırtılı geliyor, gün içinde hat çökebiliyor ve ne arama ne de sms atabiliyorsun, asla turkcell kadar geniş bir kapsama alanı yok. turkcell çok pahalı olabilir ama eğer kalite istiyorsan mecbursun maalesef.. o kadar güçlü bir altyapı için çok para gerekiyor demekki ama şehir içinde yaşayan ve fazla telefonla konuşmayan birisi için avea varken biraz lüks kaçıyor işin açığı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 12 yıllık turkcell liyim şirkette avea var ucuz etin yahnisi hesabı kamu kullanıyorum 100 ytl üstü fatura ödüyordum 40 civarına düştü avea ile degil dag tepede degil yolda çekmiyor yanımdaki arkadaşın vodafonu var o da aveadan farksız asansörün içinde türkcell le konuşuyorum adamlar bu ülkenin taşına topragına yatırım yapmışlar bırakından 5 10 ytl lik fark olsun turkcell kullanıyorum deselerki ödedigin 35 tl nin yarısını öde avea ya yada vodafona geçmem en basiti yolda giderken araç içinde telefon konuşurken hat kesiyor tekrar aynı numarayı arıyorsunuz yine kontur yada dakikanız gitmiyormu benim fikrim bu işi üstadına vereceksin bu işin erbabı da bana göre turkcell dir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı matrix1977 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 12 yıllık turkcell liyim şirkette avea var ucuz etin yahnisi hesabı kamu kullanıyorum 100 ytl üstü fatura ödüyordum 40 civarına düştü avea ile degil dag tepede degil yolda çekmiyor yanımdaki arkadaşın vodafonu var o da aveadan farksız asansörün içinde türkcell le konuşuyorum adamlar bu ülkenin taşına topragına yatırım yapmışlar bırakından 5 10 ytl lik fark olsun turkcell kullanıyorum deselerki ödedigin 35 tl nin yarısını öde avea ya yada vodafona geçmem en basiti yolda giderken araç içinde telefon konuşurken hat kesiyor tekrar aynı numarayı arıyorsunuz yine kontur yada dakikanız gitmiyormu benim fikrim bu işi üstadına vereceksin bu işin erbabı da bana göre turkcell dir
    trafik kanunlarına göre araç hareket halindeyken cep telefonuyla konuşmak yasak değil mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı matrix1977 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen katılıyorum. dağ tepeyi yolu asansörü geç durduk yere saatlerce bağlantı kesiliyor. acil bi durum olsa ortada kaldık. ama turkcell de biraz makulleştirse şu fiyatları iyi olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konveks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    turkcell en kaliteli ve altyapısı en güçlü operatör olduğu için diğerlerine göre oldukça pahalı. mesela kontörlü bi avea hatta 150 kontör yüklüyorsun. 180 dakika bedava süre geliyor. eğer istersen 55 kontör karşığı 05:00-17:00 arası bütün avealılarla sınırsız konuşabiliyorsun bir ay boyunca. aynı şekilde 39 kontör karşılığında avea içi 5000 veya her yöne 500 sms paketi alıyorsun bir aylığına. yani 25 ytl karşılığında doya doya iletişebiliyorsun. amma lakin kesinlikler turkcell kalitesi yok. sesler cızırtılı geliyor, gün içinde hat çökebiliyor ve ne arama ne de sms atabiliyorsun, asla turkcell kadar geniş bir kapsama alanı yok. turkcell çok pahalı olabilir ama eğer kalite istiyorsan mecbursun maalesef.. o kadar güçlü bir altyapı için çok para gerekiyor demekki ama şehir içinde yaşayan ve fazla telefonla konuşmayan birisi için avea varken biraz lüks kaçıyor işin açığı..

Tamam dostum sen bu konuda çok çok haklısın. Ama bizim itirazımız 35 deyipte 47 fatura göndermelerine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vodafon kullanıyorum denildiği gibi hiç şebeke proplemi ile karşılaşmadım.asansörde de çekiyor apartman merdivenlerinde de.pek çok şehri gezdim şebeke sorunu olmadı.türksel daha geniş kapsama alanına sahip bu doğru ama anlatıldığı ölçüde kalite farkı yok o kadar.sonuçta türk telekom (oger ya da lübnan telekom türklüğü kalmadı çünkü) da dahil hepsi ecnebilerin.mecburuz mahkumuz ya elin adamlarına.onlar ne sunarsa ne fatura gönderirlerse mecburuz.biri diğerlerine göre biraz daha iyi olsa da değişen bir şey yok o kadar.olan oluk oluk dışarı akan bizim paralara oluyor.az çekiyormuş çok çekiyormuş el o kadar bunun kaygısına düşmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al bırını vur otekıne mılletı dusunenmı var

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri