Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 1 aylýðýna 2 yada 3 saat hediye turkcell

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 1 aylýðýna 2 yada 3 saat hediye turkcell

arkadaþlar baþlýkta da belirttiðim gibi 1 aylýðýna türkcell den 2 yada 3 saat hediye nasýl kazanacaðýnýza gelince gece saat tam 23:59 da telefonunuzun mesaj bölümüne girerek BEDAVA yazýn ve bu mesajý 2383 e gönderin 23:59 24:00 arasý sadece 1 dakika süreniz var bu 1 dakka içinde atabildiðiniz kadar atýn bu mesajý gelen cevabý okuyup zaman kaybetmeyin kampaya ya katýlan türkcelli arkadaþlar 1 ay içinde 100 kontur yüklerse 2 saat bedava konuþma 150 kontur yüklerse 3 saat konuþma eðer kampuslu iseniz 150 kontur yükleyene 3+2=5 saat konuþma tam 1 aylýðýna hediye bu kampanya her gece devam ediyor günde 400 kiþi ile sýnýrlý þimdiden kolay gelsin ha bir ipucu saat kaç.com adresine girip saati buradan takip edin kendi saatinize göre bakarsanýz yanýlabilirsiniz... ; )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyide bu kampanya 30 nisanda bitmiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mesaj atýnca kampanyaya katýlým limiti dolmuþtur diyr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben denedim olmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beyler kampanya bitmedi saati internetten kontrol edin saat tam 23.59 da mesaj atýn ve 1 tane deðil saat 24:00 olana kadar durmadan mesaj atýn hergün deneyin benim oldu ve zor olduðunu belirtmiþtim hem denedim diyen arkadaþ için söylüyorum ben daha konuyu gece açtým hangi ara yaptýn da olmadý daha 23:59 a çok var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kampanya devam ediyor.5 saniyede katýlým limiti doluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hammalýkdan baþka birþey deyil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþkürler kampanya kaynaðý neresi acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla kaynak neresi dersen bi arkadaþ söyledi bana ona sormadým kaynaðýný ama beleþ 2-3 saat gerisi hikaye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

böle 1 dakikalýk kampanyaya kim katýlabilirki 23,59 onu nasýl takip edebilecez bileðimizden saatten gözleri ayýrmayalým sadece hamallýk

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri