REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu haberi okuyan artık damacana su içemez

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu haberi okuyan artık damacana su içemez

Sapıklığın bu kadarına da pes!.. Sucu boş damacanayı alıyor. Asansöre giriyor ve gerisini güvenlik kamerası kaydediyor. Tek kelimeyle iğrenç Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde bir siteye su götüren su dağıtıcısının asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığı tespit edildi.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, ilçedeki bir sitenin yönetimi, sitenin güvenlik kameralarında ve bilgisayar sisteminde arıza olunca sistemi kuran firmaya bildirdi. Firma yöneticileri, arızayı gidermek için bilgisayarlı sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Arızayı belirlemeye çalışan firma, kısa süren çalışma sonunda duyanları şaşkına çeviren bambaşka bir olayı gün yüzüne çıkardı.

BOŞ DAMACANAYLA MASTÜRBASYON

Bilgisayar firması yetkilileri, sitenin 10'ar katlı bloklarından birinin asansöründe, binaya su getiren firmada çalışan 27 yaşındaki su dağıtıcısı N.K.'nın yaklaşık 1 dakika boyunca boş damacanayla mastürbasyon yaptığını gördü.

Bilgisayar teknikerleri, kayıtları daha da dikkatle incelediklerinde aynı kişinin aynı gün içinde iki kez su getirdiğini, ikisinde de asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığını tespit etti. Firma yetkilileri, durumu hemen site yönetimine bildirdi.

ARTIK ÇEŞMEDEN İÇİYORUM

Site yönetimi durumu örtbas etmeye çalışsa da site sakinlerinden inşaat teknikeri T.K. güvenlik kamerası görüntüleriyle karakola başvurdu. Yaşanan olayı seyrettiğinden beri şehir şebekesinden su içtiğini söyleyen T.K. su dağıtıcısından şikayetçi oldu. İşten çıkarılan N.K. çıkarıldığı savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Olayın ardından sitenin içindeki duvarlara ise, su dağıtıcısının çalıştığı firmadan 'bazı nedenlerle' su alınmaması gerektiği uyarıları asıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pesss yani

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

damacana su almayın gidin belediyenin su doldurma yerleri var hem daha ucuza hem de böyle sapıklarla ugrasmamıs olursunuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu sapığa uzun halikarnaz şarap şişesi lazım.sandalye olarak kullansın:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha seviyeli kelimeler seçiniz

edıt by oldsman
    Konu OLDSMAN tarafından (23-07-2009 Saat 02:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kirmastılı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allahtan çeşmeden içiyoruz. fakara arkadaşın dediği gibi ama o biraz kısa gelir.
    iyi hoş da ben bu sıteyı esımle beraber takıp edıyorum kelımelrınız hos degıl.ayrıca burası supersat burada kımın mstrbsyn yaptıgı yazılmamalı turk orf adetlerıne aile yapısına aykırıdır.:46:
    Konu OLDSMAN tarafından (23-07-2009 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi hoş da ben bu sıteyı esımle beraber takıp edıyorum kelımelrınız hos degıl.ayrıca burası supersat burada kımın mstrbsyn yaptıgı yazılmamalı turk orf adetlerıne aile yapısına aykırıdır.:46:

Olayı çarpıtmayalım,bu olay sadece TR mahsus değil dünyanın herhangibir
    yerindede olabilirdi ki mstrbsyn kelimesi o kadarda ayıplanacak bir şey değil
    gayet doğal bir kelime aynen yemek içmek gibi bir ihtiyaç bundan utanılacak
    bir durum olduğunu sanmıyorum modern dünyada yaşıyoruz ve buna ayak
    uydurmak zorundayız uymazsak eğer toplumdan eninde sonunda dışlanırız

Neyse sonuçta olay olmuş ve şahıs yakalanmış ki bence bunu bilerek değilde
    akli dengesinin biraz kaçık olduğunun göstergesidir

Bu yazılarda tek katılmadığım taraf yorum yapan arkadaşların yangına
    körükle gidercesine kelimelerine dikkat etmeden yorumlarını yapmalarıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Olayı çarpıtmayalım,bu olay sadece TR mahsus değil dünyanın herhangibir
    yerindede olabilirdi ki mstrbsyn kelimesi o kadarda ayıplanacak bir şey değil
    gayet doğal bir kelime aynen yemek içmek gibi bir ihtiyaç bundan utanılacak
    bir durum olduğunu sanmıyorum modern dünyada yaşıyoruz ve buna ayak
    uydurmak zorundayız uymazsak eğer toplumdan eninde sonunda dışlanırız

Neyse sonuçta olay olmuş ve şahıs yakalanmış ki bence bunu bilerek değilde
    akli dengesinin biraz kaçık olduğunun göstergesidir

Bu yazılarda tek katılmadığım taraf yorum yapan arkadaşların yangına
    körükle gidercesine kelimelerine dikkat etmeden yorumlarını yapmalarıdır

YORUMLARINIZI YAPARKEN CİDDİ OLUNUZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ve bir çok su firmasının adam gibi temizlemesi yok dikkat edilmesi gereken bir durum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi pes doğrusu adam sapıklıkta çığır açmış

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri