REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Videodan resim almak(print screensiz)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Videodan nasıl resim alınır?(print screensiz)

Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum ama açacak yer bulamaadığımdan buraya açtım bundan dolayı en başta mod'lardan özür dilerim.

Benim sorum şu şimdi jpg olan resimleri video cd olarak atabiliyoruz.Benim sorum sizlere şu fotoğrafçı çekmiş olduğu resimleri bana jpg olarak vermedi sana arşivimi veremem dedi ancak slayt gösterisi olarak veririm dedi ve müzikli olarak video yapmış şimdi benim sizlerden istediğim şu ben bu videodan o resimleri jpg olarak alabilirmiyim ve nasıl alırım.Print screen olarak almaktan başka bir yolu var mı orjinal jpg olarak alabilirmiyim print screen olarak aldık mı kalite bozuluyor converterla filan alma yöntemi vaar mı?Acil yardımcı olabilirseniz sevinirim.TEŞEKKÜRLER...
    Konu ŞAVKÇI09 tarafından (23-07-2009 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık Düzeltildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Önce elindeki CD içindekileri PC kopyala

EZV Video Capture yada Microsoft Movie Marker

büyük ihtimal oda Microsoft Movie Marker ile yapmıştır
    aynı program ile sana verilen video içinden JPG olarak alırsın
    biraz kurcala zaten görürsün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

windows movie maker la almaya çalıştım amadat dosyasını attığım zaman desteklenen bir dosya türü değil diyo bunu nasıl yapabilirim OLDSMAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu denedin mi ??

EZV Video Capture

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunu denedin mi ??

EZV Video Capture

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Denedim hocam ama orjinal JPEG gibi olmuyor puslu dalgalı dalgalı oldu ben bu resimleri bastıracağım o yüzden o şekilde kullanılmaz daha sonra aklıma converterla dönüşüp dönüşemiyeceği geldi total video converterla videoyu resim olarak çevirdim o da puslu ve dalgalı oldu aksi gibi nedendir bilmiyorum ama sadece tek cd den desktop'a 22 bin kusur resim attı saat 22.00 den beri onla uğraştım sil sil bitmedi formatlamak zorunda kaldım anca topladım pc yi bu resim alma işi olmuyacak sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Denedim hocam ama orjinal JPEG gibi olmuyor puslu dalgalı dalgalı oldu ben bu resimleri bastıracağım o yüzden o şekilde kullanılmaz daha sonra aklıma converterla dönüşüp dönüşemiyeceği geldi total video converterla videoyu resim olarak çevirdim o da puslu ve dalgalı oldu aksi gibi nedendir bilmiyorum ama sadece tek cd den desktop'a 22 bin kusur resim attı saat 22.00 den beri onla uğraştım sil sil bitmedi formatlamak zorunda kaldım anca topladım pc yi bu resim alma işi olmuyacak sanırım

GOoGLE amcaya aynen ağaşığaki gibi yaz
    alternatif programlar var onları denersin

'' videolardan resim almak ''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    GOoGLE amcaya aynen ağaşığaki gibi yaz
    alternatif programlar var onları denersin

'' videolardan resim almak ''
    tmm usta biraz daha uğraşayım bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tmm usta biraz daha uğraşayım bakalım

Zaten emek vermezsen yaptığın işin bir anlamı kalmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri