REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: KSF - K 620 FTA Cok Acıl Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn KSF - K 620 FTA Cok Acıl Yardım

Slm. Arkadaşlar

Yurt dişindan gelen KAON Cıhazı muşterim getirdi TURKCE dil olmadiği için cıhazın HW Versiyonuna bakarak atım ama malesef şuan cihaz 8888'de
    ama cıhaz acılıyor menulerde gezini yapila biliniyor.

Cıhazın kutu uzerınde K 620 yazmaktadır.

Cıhazın arkasındakı etıkette KFS-K620 yazmaktadır.

Bu cıhazın orjınal yazılımı veya flash dump'u olan varsa buraya aktara bilirmi.

Okadar elıme buna benzer cihazlar gectiki bunun gibisini raslamadim valla
    yardımlarınızı beklıyom.

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hw nosunu yazsaydın daha iyi olurdu o zaman işimiz daha kolay olurdu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@Volkan 16.C0.A1 Sunny yazılımı var kapatıp acabılıyon cıhaza geldiğindekı HW Versiyonunu dersen eğer C Seri yazılım varsı ve KAON SARI menu vardı bende C Seri yazılım atım bu şekilde oldu valla şuan kafam durdu arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıda zup uzantılı yazılım veriıom rardan cıkar direk yazılıma çift tıkla com ayarını yap aşağıda boşluğa zzzup yaz bak burda yazdıkların görünmez ama yazınca enginner mod çıkar sonra cihazı fişe tak flaşta sorun yoksa yuklemeye başlar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@Volkan Tşekkurler malesef vermiş olduğunu denedim olumsuz.

Burda şunu hatırlatayım

KSF-E ile başliyanlar ANIMASYON MENU'lu cıhazlarıdır.

Benim yazmiş olduğum cıhaz

KSF-K ile başliyor cıhaz bana geldiğinde ANIMASYON MENU'lu değildi
    yanı cıhaz bana geldiğinde ilk başları SARI MENU'lu yazılımlarımız vardı ondandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bak alfa bu cihazlarda menüye bakarak yazılım falan olmaz sen bu cihaza yazılım yüklemeden önce sistem bilgisinde HW no kaç yazıodu bana o lazım bana onu net söylersen sana buraya yazılımını veririm. bana yazılım atmadan önceki hw no nedir o lazım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri