tabiiiki süper market
Bakkal
Market
Pazar
SuperMarket
HiperMarket
tabiiiki süper market
Ankara Sincan,da oturuyorum.alışverişimizi GİMSA,dan yapıyoruz.Çünki hesaplı,devir hesap devri.
alış veriş olayı artık biraz karışık çeşitli indirimlere göre değişio bazen BİM de peynir yağ ucuz oluo ordan sadece onları A süper markette temzlik ürününde indirim varsa onu ordan Bizim mahelledeki bakkal yada markkette prınç ucuzsa onuda ordan yanı ne nerde ucuzsa ordan alışveriş yapıyoruz yanı herşeyi bir yerden almıyoruz.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Genelikle süper marketen alışveriş yaparım daha uyumlu oluyor
bende bımden alıyorum fıyatları uygun. daha sonrada ıhtıyacıma gore nerde uygunsa ordan..
yorumlara bakınca bu ulkede neden kriz olmasın diyorum
kardeş açlık maalesef kriz dinlemiyor ne yaparsın ekmeğini yemekliğini mecbursun bir yerlerden almaya he bunlar özel ihtiyaçlara giriyor dersen o vakit aç kalmamız gerek! en azından bu benim şahsi fikrim he anket otomobilinizi hangi galeriden yada altınlarınızı hangi kuyumcudan alıyorsunuz diye açılsaydı senin fikirlerine sonuna kadar katılırdım
hayır ben sunu demek istedim genelde herkez büyük firmalardan alısveriş yapıyor yani sermayeden benim düsünceme göre bimin ekonomıye zerre kadar katkısı yok adam her seyı kendısı uretıyor ve tek basına kazanıyor yani 100 kisi kazanacagına 10 tane süper zengin yapıyoruz krizi sebepleri bunlar
evet o da farklı bir bakış açısı maalesef bu gibi sektörler zengin işadamlarının elinde dediğin gibi devlete ne kadar faydaları var o da ayrı bir tartışma konusu ama bir taraftanda baktığımızda bu gibi büyük yerlerde özellikle toplu yapılan alışverişlerde vatandaşın azda olsa bir miktar parası cebinde kalıyor dolayısı ile ister istemez bu gibi büyük alışveriş merkezleri rağbet görüyorlar insanlar artık devir ekonomi devri diyor bende dahil nerde daha hesaplısı daha ucuzu varsa oraya yöneliyoruz ama seni tebrik etmemek mümkün değil olaya gerçekten farklı bir bakış açısı getirmişsin. Hayırlı akşamlar
bir kaç market hiper mi süper mi neyse işte türkiyeye dadandılar.tekellerine aldılar bu işleri.diğer esnafları mahvediyor bunlar.para bir kaç elde dolaşıyor bir kaç elde tekelleşiyor.böyle olunca bu milletin parasını bu şekilde palazlanan bir kaç para babaları yiyor işte.gıda sektörünü de yabancılara kaptırmışız.zibil gibi çoğalıyorlar heryerde.ben üreteyim sen al mantığı üzerine kurulu sistem.bu millet böyle nereye kadar para yetiştirecek yabancılara bilmiyoruz.gıdalarda hijyen saklama koşulları iyi ise temizlik ürünlerinde fiyatlar aşağı yukarı aynı ise daha çok küçük esnaftan alırım..mesela sigarayı en kıyıda köşede kalmış esnaflardan alırım.onlar kazansın hiperciler süperciler yerine
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri