REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Alışverişinizi çoğunlukla nereden yaparsınız?

Katılımcı sayısı
221. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bakkal

23 10.41%
  • Market

66 29.86%
  • Pazar

15 6.79%
  • SuperMarket

93 42.08%
  • HiperMarket

24 10.86%
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Alışverişinizi çoğunlukla nereden yaparsınız?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumlara bakınca bu ulkede neden kriz olmasın diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Selamlar

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yorumlara bakınca bu ulkede neden kriz olmasın diyorum
    kardeş açlık maalesef kriz dinlemiyor ne yaparsın ekmeğini yemekliğini mecbursun bir yerlerden almaya he bunlar özel ihtiyaçlara giriyor dersen o vakit aç kalmamız gerek! en azından bu benim şahsi fikrim he anket otomobilinizi hangi galeriden yada altınlarınızı hangi kuyumcudan alıyorsunuz diye açılsaydı senin fikirlerine sonuna kadar katılırdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş açlık maalesef kriz dinlemiyor ne yaparsın ekmeğini yemekliğini mecbursun bir yerlerden almaya he bunlar özel ihtiyaçlara giriyor dersen o vakit aç kalmamız gerek! en azından bu benim şahsi fikrim he anket otomobilinizi hangi galeriden yada altınlarınızı hangi kuyumcudan alıyorsunuz diye açılsaydı senin fikirlerine sonuna kadar katılırdım
    hayır ben sunu demek istedim genelde herkez büyük firmalardan alısveriş yapıyor yani sermayeden benim düsünceme göre bimin ekonomıye zerre kadar katkısı yok adam her seyı kendısı uretıyor ve tek basına kazanıyor yani 100 kisi kazanacagına 10 tane süper zengin yapıyoruz krizi sebepleri bunlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri