LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
senelerdir bu millet bir taraf ATATÜRK cüler bir taraf irticacılar diye ikiye bölündü ve bunu şu an en çok tetikleyende şu andaki iktidar sayın Erdoğan'ın Baykal'la tartışmak yerine ekonomiyle uğraşması gerek (ben hayatım boyunca chp dahil hiç bir sol partiye oy vermedim)
ben sandıkta görüşürüz derken bu siyasilerin hiçbirine oy vermemekti benim kastım siyaset yapmak değil.
Bu ülkenin bu ül***i ATATÜRK gibi karşılıksız seven insanlara ihtiyacı var.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
selamunAleyküm site sakinleri bu dünya sultan suleymana kalmadıkı Unakıtalara kalsın alemlerin sultanı sultanı enbiya resuli kibriyaHZ. MUHAMHETMUSTAFA.SAV. bir hasır üzerinde ömrünü geçirdi ve dünyasını değiştirdi isteseydi rabbinden neler vermezdiki ona o güzel insan sadece ümmetini düşündü tabiki böyle ahlaksız insanlar ümmed bile sayılmazlar bunlar ancak firavun sulalesinden olabilir. fazla söze gerek yok kainatın biryaradanı varve bunları görüyor herşeyi ALLAHA havale edin kafanızıda böyle dürz----lere takmayın derim
Duvara çivi çakmasını biliyorlarmı onlar haramzadeler
alıntı yapacağım ama yapmaya gerek yok hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyor ve herkese katılıyorum..sadece unakıtan mı bizi soyan, diğer siyasetciler,gsm şirketleri,türk telekom,bankalar,medya,yerli platformlar(özellikle bugünlerde dsmart),petrol şirketleri,vs daha çok örnek var..
benim bildiğim deniz baykal türkiye satılmasın diye uğraş veriyor.Ayrıca adamın yamyamlığını amlamadım volkan ,biraz acarsan bizde bigilenelim ?
aslında boşuna tartışmaya gerek yok.. nasılsa birileri hırsız olarak görecek birileri kahraman olarak görecek.. siyaset böyle bi şey. istediğin kadar belge de getirsen eğer adam sempati duyuyorsa senin dediklerini duymaz alakasız üçüncü kişilere yamyam, hırsız falan der. oysa konu o değildir ama sevdiği kişiye toz kondurmamak ve konuyu dağıtmak için bunu yapar. bu bir mantık hatasıdır ve adı da "ad hominem"dir ve görüldüğü üzere çok da başarılı bi kaçınma yöntemidir. konu bi anda kemal unakıtandan baykala çevrildi.. bravo.. durmak yok yola devam
en büyük şarkı beraber yürüdük biz bu yollarda yagan yagmurda ..ya acaba yagmur yerine para mı yagdı bunlar ypolda yürürken
önce tavuk ..sonra yumurta ..vede en son arpa bugday taneler ..ama yanlış yazdım kusura bakmayın tavuk yemi
one minute ...amerikadaki ni unuttum en büyük müslüman bizim feytullah
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri