Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Rabbim Yürü Demiş !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. 25-07-2009, 03:29

Sebep
    adam ol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iş bankasının yüzdelik bir kısmının (büyükçe bir kısmının) bir partiye bırakılması haklı bir vasiyetmidir?
    iş bankası nasıl kurulmuştur?
    hangi para ile kurulmuştur?
    ben biliyorum...bilmeyenler araştırsın...

(kelimelerin arasına atatürkü koyarak savunma mekanızması oluşturmak bayatladı artık....)

Unaktan hemşerim olur...günahım kadar sevmem...siyasetle birlikte cukkasını doldurduğuna inanıyorum...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim, bu ülkenin kurucusu, kurduğu kurumlara ve partiye, kendi özel mallarını bağışlamışsa bundan kime ne? Senin bildiklerini bizde biliyoruz herhalde yani. Birde iş bankasını bu konuya karıştıran ben değilim dikkatinize! Ha isterseniz "Bosnaya yardım paralarını fırına veren Mecimekleri" filanda konuşuruz. Burda hırsızları konuşurken, birtakım insanlar çıkıp yüreklice "bizim hırsızımız iyi" savunmaya geçemeyip sağa, sola çamur atmaya çalışıyor. Hepsi bu.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (25-07-2009 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir siyasi partinin iktidar olmamak için ne mümkünse yaptığı bir ülkede,
    ülke sorunlarını halletme düşüncesinde uzak, iktidar olup sorumluluk almaktan kaçan, Salla muhalefet lafını al maaşını zihniyeti ile hareket eden, nasıl olsa beni muhalefete mahkum etsede iyi niyetli dürüst saf bir seçmen kitlesinin bulunduğunu bilen bir ülkede (Bunca sene bunuda anlamış değilim ya) bu şekilde olması gayet normal.
    İşin enteresan tarafı hepside işi kılıfına uydurup işlerini halletmesi. Bu tür imkanların bizlerin de eline geçmesi halinde hepimizin bu fırsatları değerlendireceği işin bir başka yönü. Siyasi sorumluluk üslenen kişilerin etik olarak bu tür davranışlardan uzak olması hepimizin beklentisi, ama malesef bu tür imkanları kendi çıkarları için değerlendirip maddi çıkar sağlıyorlar. siz sanıyormusunuz diğer siyasiler iktidar olsalar bu tür davranışlardan uzak duracaklar...lafa geldimi hepsi namus timsali geçinirler iktidara gelincede, malüm. Bizlerede bunun muhabetini ve çekişmesini yapmak düşer.
    hepinize saygılar
    Konu conker tarafından (25-07-2009 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vah vtanım milletim vah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Kapatılmıştır....

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri