Teþekkur: 0
Beðeni: 0
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
senelerdir bu millet bir taraf ATATÜRK cüler bir taraf irticacýlar diye ikiye bölündü ve bunu þu an en çok tetikleyende þu andaki iktidar sayýn Erdoðan'ýn Baykal'la tartýþmak yerine ekonomiyle uðraþmasý gerek (ben hayatým boyunca chp dahil hiç bir sol partiye oy vermedim)
ben sandýkta görüþürüz derken bu siyasilerin hiçbirine oy vermemekti benim kastým siyaset yapmak deðil.
Bu ülkenin bu ül***i ATATÜRK gibi karþýlýksýz seven insanlara ihtiyacý var.NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
selamunAleyküm site sakinleri bu dünya sultan suleymana kalmadýký Unakýtalara kalsýn alemlerin sultaný sultaný enbiya resuli kibriyaHZ. MUHAMHETMUSTAFA.SAV. bir hasýr üzerinde ömrünü geçirdi ve dünyasýný deðiþtirdi isteseydi rabbinden neler vermezdiki ona o güzel insan sadece ümmetini düþündü tabiki böyle ahlaksýz insanlar ümmed bile sayýlmazlar bunlar ancak firavun sulalesinden olabilir. fazla söze gerek yok kainatýn biryaradaný varve bunlarý görüyor herþeyi ALLAHA havale edin kafanýzýda böyle dürz----lere takmayýn derim
Duvara çivi çakmasýný biliyorlarmý onlar haramzadeler
alýntý yapacaðým ama yapmaya gerek yok hemen hemen herkes ayný þeyi söylüyor ve herkese katýlýyorum..sadece unakýtan mý bizi soyan, diðer siyasetciler,gsm þirketleri,türk telekom,bankalar,medya,yerli platformlar(özellikle bugünlerde dsmart),petrol þirketleri,vs daha çok örnek var..
benim bildiðim deniz baykal türkiye satýlmasýn diye uðraþ veriyor.Ayrýca adamýn yamyamlýðýný amlamadým volkan ,biraz acarsan bizde bigilenelim ?
aslýnda boþuna tartýþmaya gerek yok.. nasýlsa birileri hýrsýz olarak görecek birileri kahraman olarak görecek.. siyaset böyle bi þey. istediðin kadar belge de getirsen eðer adam sempati duyuyorsa senin dediklerini duymaz alakasýz üçüncü kiþilere yamyam, hýrsýz falan der. oysa konu o deðildir ama sevdiði kiþiye toz kondurmamak ve konuyu daðýtmak için bunu yapar. bu bir mantýk hatasýdýr ve adý da "ad hominem"dir ve görüldüðü üzere çok da baþarýlý bi kaçýnma yöntemidir. konu bi anda kemal unakýtandan baykala çevrildi.. bravo.. durmak yok yola devam
en büyük þarký beraber yürüdük biz bu yollarda yagan yagmurda ..ya acaba yagmur yerine para mý yagdý bunlar ypolda yürürken
önce tavuk ..sonra yumurta ..vede en son arpa bugday taneler ..ama yanlýþ yazdým kusura bakmayýn tavuk yemi
one minute ...amerikadaki ni unuttum en büyük müslüman bizim feytullah
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri