Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arasý

Konu: Rabbim Yürü Demiþ !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. 25-07-2009, 03:29

Sebep
    adam ol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþ bankasýnýn yüzdelik bir kýsmýnýn (büyükçe bir kýsmýnýn) bir partiye býrakýlmasý haklý bir vasiyetmidir?
    iþ bankasý nasýl kurulmuþtur?
    hangi para ile kurulmuþtur?
    ben biliyorum...bilmeyenler araþtýrsýn...

(kelimelerin arasýna atatürkü koyarak savunma mekanýzmasý oluþturmak bayatladý artýk....)

Unaktan hemþerim olur...günahým kadar sevmem...siyasetle birlikte cukkasýný doldurduðuna inanýyorum...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kardeþim, bu ülkenin kurucusu, kurduðu kurumlara ve partiye, kendi özel mallarýný baðýþlamýþsa bundan kime ne? Senin bildiklerini bizde biliyoruz herhalde yani. Birde iþ bankasýný bu konuya karýþtýran ben deðilim dikkatinize! Ha isterseniz "Bosnaya yardým paralarýný fýrýna veren Mecimekleri" filanda konuþuruz. Burda hýrsýzlarý konuþurken, birtakým insanlar çýkýp yüreklice "bizim hýrsýzýmýz iyi" savunmaya geçemeyip saða, sola çamur atmaya çalýþýyor. Hepsi bu.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (25-07-2009 Saat 08:24 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir siyasi partinin iktidar olmamak için ne mümkünse yaptýðý bir ülkede,
    ülke sorunlarýný halletme düþüncesinde uzak, iktidar olup sorumluluk almaktan kaçan, Salla muhalefet lafýný al maaþýný zihniyeti ile hareket eden, nasýl olsa beni muhalefete mahkum etsede iyi niyetli dürüst saf bir seçmen kitlesinin bulunduðunu bilen bir ülkede (Bunca sene bunuda anlamýþ deðilim ya) bu þekilde olmasý gayet normal.
    Ýþin enteresan tarafý hepside iþi kýlýfýna uydurup iþlerini halletmesi. Bu tür imkanlarýn bizlerin de eline geçmesi halinde hepimizin bu fýrsatlarý deðerlendireceði iþin bir baþka yönü. Siyasi sorumluluk üslenen kiþilerin etik olarak bu tür davranýþlardan uzak olmasý hepimizin beklentisi, ama malesef bu tür imkanlarý kendi çýkarlarý için deðerlendirip maddi çýkar saðlýyorlar. siz sanýyormusunuz diðer siyasiler iktidar olsalar bu tür davranýþlardan uzak duracaklar...lafa geldimi hepsi namus timsali geçinirler iktidara gelincede, malüm. Bizlerede bunun muhabetini ve çekiþmesini yapmak düþer.
    hepinize saygýlar
    Konu conker tarafýndan (25-07-2009 Saat 12:21 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vah vtaným milletim vah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu Kapatýlmýþtýr....

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri