Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bu haberi okuyan artýk damacana su içemez

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bu haberi okuyan artýk damacana su içemez

Sapýklýðýn bu kadarýna da pes!.. Sucu boþ damacanayý alýyor. Asansöre giriyor ve gerisini güvenlik kamerasý kaydediyor. Tek kelimeyle iðrenç Bursa'nýn Nilüfer Ýlçesi'nde bir siteye su götüren su daðýtýcýsýnýn asansörde boþ damacanayla mastürbasyon yaptýðý tespit edildi.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, ilçedeki bir sitenin yönetimi, sitenin güvenlik kameralarýnda ve bilgisayar sisteminde arýza olunca sistemi kuran firmaya bildirdi. Firma yöneticileri, arýzayý gidermek için bilgisayarlý sistemi ve güvenlik kamerasý kayýtlarýný incelemeye aldý. Arýzayý belirlemeye çalýþan firma, kýsa süren çalýþma sonunda duyanlarý þaþkýna çeviren bambaþka bir olayý gün yüzüne çýkardý.

BOÞ DAMACANAYLA MASTÜRBASYON

Bilgisayar firmasý yetkilileri, sitenin 10'ar katlý bloklarýndan birinin asansöründe, binaya su getiren firmada çalýþan 27 yaþýndaki su daðýtýcýsý N.K.'nýn yaklaþýk 1 dakika boyunca boþ damacanayla mastürbasyon yaptýðýný gördü.

Bilgisayar teknikerleri, kayýtlarý daha da dikkatle incelediklerinde ayný kiþinin ayný gün içinde iki kez su getirdiðini, ikisinde de asansörde boþ damacanayla mastürbasyon yaptýðýný tespit etti. Firma yetkilileri, durumu hemen site yönetimine bildirdi.

ARTIK ÇEÞMEDEN ÝÇÝYORUM

Site yönetimi durumu örtbas etmeye çalýþsa da site sakinlerinden inþaat teknikeri T.K. güvenlik kamerasý görüntüleriyle karakola baþvurdu. Yaþanan olayý seyrettiðinden beri þehir þebekesinden su içtiðini söyleyen T.K. su daðýtýcýsýndan þikayetçi oldu. Ýþten çýkarýlan N.K. çýkarýldýðý savcýlýktan tutuksuz yargýlanmak üzere salýverildi. Olayýn ardýndan sitenin içindeki duvarlara ise, su daðýtýcýsýnýn çalýþtýðý firmadan 'bazý nedenlerle' su alýnmamasý gerektiði uyarýlarý asýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pesss yani

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

damacana su almayýn gidin belediyenin su doldurma yerleri var hem daha ucuza hem de böyle sapýklarla ugrasmamýs olursunuz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu sapýða uzun halikarnaz þarap þiþesi lazým.sandalye olarak kullansýn:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha seviyeli kelimeler seçiniz

edýt by oldsman
    Konu OLDSMAN tarafýndan (23-07-2009 Saat 03:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kirmastýlý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    allahtan çeþmeden içiyoruz. fakara arkadaþýn dediði gibi ama o biraz kýsa gelir.
    iyi hoþ da ben bu sýteyý esýmle beraber takýp edýyorum kelýmelrýnýz hos degýl.ayrýca burasý supersat burada kýmýn mstrbsyn yaptýgý yazýlmamalý turk orf adetlerýne aile yapýsýna aykýrýdýr.:46:
    Konu OLDSMAN tarafýndan (24-07-2009 Saat 00:54 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iyi hoþ da ben bu sýteyý esýmle beraber takýp edýyorum kelýmelrýnýz hos degýl.ayrýca burasý supersat burada kýmýn mstrbsyn yaptýgý yazýlmamalý turk orf adetlerýne aile yapýsýna aykýrýdýr.:46:

Olayý çarpýtmayalým,bu olay sadece TR mahsus deðil dünyanýn herhangibir
    yerindede olabilirdi ki mstrbsyn kelimesi o kadarda ayýplanacak bir þey deðil
    gayet doðal bir kelime aynen yemek içmek gibi bir ihtiyaç bundan utanýlacak
    bir durum olduðunu sanmýyorum modern dünyada yaþýyoruz ve buna ayak
    uydurmak zorundayýz uymazsak eðer toplumdan eninde sonunda dýþlanýrýz

Neyse sonuçta olay olmuþ ve þahýs yakalanmýþ ki bence bunu bilerek deðilde
    akli dengesinin biraz kaçýk olduðunun göstergesidir

Bu yazýlarda tek katýlmadýðým taraf yorum yapan arkadaþlarýn yangýna
    körükle gidercesine kelimelerine dikkat etmeden yorumlarýný yapmalarýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Olayý çarpýtmayalým,bu olay sadece TR mahsus deðil dünyanýn herhangibir
    yerindede olabilirdi ki mstrbsyn kelimesi o kadarda ayýplanacak bir þey deðil
    gayet doðal bir kelime aynen yemek içmek gibi bir ihtiyaç bundan utanýlacak
    bir durum olduðunu sanmýyorum modern dünyada yaþýyoruz ve buna ayak
    uydurmak zorundayýz uymazsak eðer toplumdan eninde sonunda dýþlanýrýz

Neyse sonuçta olay olmuþ ve þahýs yakalanmýþ ki bence bunu bilerek deðilde
    akli dengesinin biraz kaçýk olduðunun göstergesidir

Bu yazýlarda tek katýlmadýðým taraf yorum yapan arkadaþlarýn yangýna
    körükle gidercesine kelimelerine dikkat etmeden yorumlarýný yapmalarýdýr

YORUMLARINIZI YAPARKEN CÝDDÝ OLUNUZ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ve bir çok su firmasýnýn adam gibi temizlemesi yok dikkat edilmesi gereken bir durum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vallahi pes doðrusu adam sapýklýkta çýðýr açmýþ

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri