Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 8 Mbps tarifesine gecenler varmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

49 ytl sanırsam ve de bu 8 mbps her şehirde veya her mühitte kullanılamıyormus varmı bu konuda hakkında bilgisi olan ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    49 ytl sanırsam ve de bu 8 mbps her şehirde veya her mühitte kullanılamıyormus varmı bu konuda hakkında bilgisi olan ?
    benim bilgim var ne yazıkki hemde acı bi tecrübe ile. bu tarifeye geçişi tıklayıp onay verdiğim anda dsl kesildi. ttnet müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntımı bildirdim. Hattımın bu hızı desteklemediğini ve yapılacak bi işlem bulunmadığını söylediler. 1 ay boyuncada tarife değiştiremeyecegimi söylediler. tam 1 ay boyunca internete bağlanamadım. :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet çakırım santral alt yapısının desteklemesi gerekiyor yani bu 8mbps
    her bölge için henüz altyapısı hazır değil telekomun malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bağlantı kesintilerine ve kopmalarla karşılaşabilirsinz...daha sonrada hızınız belli bir hıza sabitlenebilir..örneğin benimki 4 gb ile sınıırlandı..3.5 anca yapıyor..ha unutmadan eski bağlantınıza geri dönmek istersenizde geri dönüş yok...sorunları ve ttnetle telefon trafiğini göze alırsanız düşünebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı burakd Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bağlantı kesintilerine ve kopmalarla karşılaşabilirsinz...daha sonrada hızınız belli bir hıza sabitlenebilir..örneğin benimki 4 gb ile sınıırlandı..3.5 anca yapıyor..ha unutmadan eski bağlantınıza geri dönmek istersenizde geri dönüş yok...sorunları ve ttnetle telefon trafiğini göze alırsanız düşünebilirsiniz..
    slm benimkide 8 mgb cıktı ama pc sapıtıtı hatım 5 gündür internetim yoktu yok bugün geldi oda sordum neden diye hızlı oldugundan hatınızı geriye cektik dediler internetim hala sorunlu neden se ben hala anlayamadım yanlız dikkat edin sınırsız da olsanız kota cabuk doluyormuş bilginize ondan sonra kota aşım üçretleri gelsin paracıklar dicekler ttnet genede dikkat bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bazı yerlerde telefon kabloları cok kötü döşenmiş bazı yerlerde de santrallerde sorun var belli olmuyor santrale en yakın olan en güzel sinyali alır az araştırdım 8 mps değil isterseniz 88 mps yapın yine de sorun çözülmüyor 1. kablo problemi 2. santral problemi bence gecmeden önce santralle ilgili teknik servisle bir görüşün derim... Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 8 mbps ye geçtim download hızım 117 kbps den 1.350 kbps ye çıktı bana bukadar hız yetiyor zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ben 8 mbps ye geçtim

arkadaşlar ben 8 mbps ye geçtim fıyatta yükseldi 45.250 öduyordum bu ay 52.500 geldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende geçtim hızı çok güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devamlı şekilde mi 52 500 ödüycez bnde gecmeyi düşünüorum

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri