REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: 8 Mbps tarifesine gecenler varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onun demek istediği 15 gb kullundıkdan sonra telekomun şöyle bi açıklaması var
    -Hızlı İnternete Merhaba Kampanyası'nda tüm "8 Mbps'ye kadar Son Sürat ADSL Paketleri" için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'ı aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır.Belirtilen hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.Söz konusu 8 Mbps'lik hızın, mümkün olan en yüksek seviyede Türkiye genelinde sağlanabilmesi için altyapı geliştirme çalışmaları artarak devam etmektedir.
    yani ayda 15 gb kotayı geçersek ekstra bir ücret ödenmiyor fakat download hızı 512 kb ta düşüyor öle değil mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani ayda 15 gb kotayı geçersek ekstra bir ücret ödenmiyor fakat download hızı 512 kb ta düşüyor öle değil mi

malesef aynen öyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı armanc1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    malesef aynen öyle

15 Gb tı geçeceğim zaten kesin de ekstra ücret ödemeyelim ona kardeşim bu yeter ne yapalım buna da şükür...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    49 ytl sanırsam ve de bu 8 mbps her şehirde veya her mühitte kullanılamıyormus varmı bu konuda hakkında bilgisi olan ?
    evet çakırım santral alt yapısının desteklemesi gerekiyor yani bu 8mbps
    her bölge için henüz altyapısı hazır değil telekomun malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

15 Gb tı geçeceğim zaten kesin de ekstra ücret ödemeyelim ona kardeşim bu yeter ne yapalım buna da şükür...
    bende geçecegim sen hangi mahalledesin aydında sen geçince hızın kaç olcak bakalım bende ona göre geçeyim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende geçecegim sen hangi mahalledesin aydında sen geçince hızın kaç olcak bakalım bende ona göre geçeyim..
    Şu anda 19 ağustos itibariyle 25 gb olmuş download kaç la indiriyo dersen şu anda 750 kb oldu ama dün 1 Mb ile indirmiştim Idm ile fakat ben bu tarifeye geçeli 1 hafta oldu bu ayı etkiler mi bilmiyorum kesin sonucu önümüzdeki ay göreceğiz.Bu arada girne mahallesinde Efeken'te oturuyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buda benim hız
    arkadaşlar bu proğram nasıl kuruluyor acaba internet hızınızı nasıl görüyorsunuz yukaridaki gibi internet hızını nasıl görebilirim yardımcı olursanız sevinirim:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu proğram nasıl kuruluyor acaba internet hızınızı nasıl görüyorsunuz yukaridaki gibi internet hızını nasıl görebilirim yardımcı olursanız sevinirim:49:
    Arkadaşım o program değil onlıne internet hızını ölçen bir site o siteye giriyrsun ordan program kurmada net hızını ölçebilirsin

Aağıdaki siteye gir

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler arkadaşım girdim test ettim ama bursa ve eskişehir var izmir yok sağlıklı oluyormu acaba test speet ben daha sonta ttnet in kendi sayfasında yaptırdım hemen hemen aynı çıkyor gerçi benim hattım 4096 ama görünen testte 3560 ve bugün öğrendim sınırsızlarda download ta 15 gb geçersen fiat farkı yok sadece hız 512 ye düşüyormuş

bursa serverinde 3560 çıkan eskişehir serverinde 3260 çıktı busitedeki testte
    Konu harkan tarafından (19-08-2009 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekkürler arkadaşım girdim test ettim ama bursa ve eskişehir var izmir yok sağlıklı oluyormu acaba test speet ben daha sonta ttnet in kendi sayfasında yaptırdım hemen hemen aynı çıkyor gerçi benim hattım 4096 ama görünen testte 3560 ve bugün öğrendim sınırsızlarda download ta 15 gb geçersen fiat farkı yok sadece hız 512 ye düşüyormuş

bursa serverinde 3560 çıkan eskişehir serverinde 3260 çıktı busitedeki testte

benim sınırsız ve şu an kota 25 gb ve hızda 750 kb ie iniyor ortalama yani o kadar kasmadı beni...

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri