REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
59 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 8 Mbps tarifesine gecenler varmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler arkadaşım girdim test ettim ama bursa ve eskişehir var izmir yok sağlıklı oluyormu acaba test speet ben daha sonta ttnet in kendi sayfasında yaptırdım hemen hemen aynı çıkyor gerçi benim hattım 4096 ama görünen testte 3560 ve bugün öğrendim sınırsızlarda download ta 15 gb geçersen fiat farkı yok sadece hız 512 ye düşüyormuş

bursa serverinde 3560 çıkan eskişehir serverinde 3260 çıktı busitedeki testte
    Konu harkan tarafından (19-08-2009 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok teşekkürler arkadaşım girdim test ettim ama bursa ve eskişehir var izmir yok sağlıklı oluyormu acaba test speet ben daha sonta ttnet in kendi sayfasında yaptırdım hemen hemen aynı çıkyor gerçi benim hattım 4096 ama görünen testte 3560 ve bugün öğrendim sınırsızlarda download ta 15 gb geçersen fiat farkı yok sadece hız 512 ye düşüyormuş

bursa serverinde 3560 çıkan eskişehir serverinde 3260 çıktı busitedeki testte

benim sınırsız ve şu an kota 25 gb ve hızda 750 kb ie iniyor ortalama yani o kadar kasmadı beni...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri