Bu ay gayet memnunum. Bağlantım ilk zamanlar kopuyordu. Ama şuan çok iyi. Maaşallah
Bu ay gayet memnunum. Bağlantım ilk zamanlar kopuyordu. Ama şuan çok iyi. Maaşallah
Bu 24 aylık bir kampanya peki bu süre bitince ne olacağını açıklamış mı Telekom hayır yine kazığa oturtacak milleti!
bende 8 mb geçtim 15 gün kullandım sonra 2 mb ye düşürdüler telekomda sahtekarlığa başladı senin santral bu kadar destekliyo dediler peki 15 gün neden 8 mb geldi
haziran ayından beri kullanıyorum download hızı güsel ortalama 900-960 kb/sn ile indiroyor sayfa açımı genelde çok yavaşlıyor. uyuz ediyor beni![]()
arkadaşlar ben tam olarak 8 mgbt kullanabiliyorum sayfa açma durumu eskiye nazaran birazdaha hızlı yarıyarıya farketti diyebilirim download hızına gelince normal download hızı saniyede 70-80 arası değişirken şuan saniyede 800 kbsila 840 olabiliyor yani 100 mb lık bir dosya indirmem 90-110 saniye kadar tutuyor ayrıca biri net kullanıyorum ha unutmadan aylık download 35 ila 45 gb arası değişiyor ama hızım hiç 512 kbs ye düşürülmedi ve faturam 2 sene sabit olmak koşuluyla 49 tl geliyor saygılar sevgiler
Konu sakarxa tarafından (11-10-2009 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri