REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ayrılır ayrılmaz soyundu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Computer Ayrılır ayrılmaz soyundu

Kısa bir süre önce kendini terk eden eşinden boşanmaya karar veren İngiliz manken ve TV yıldızı Katie Price, plajda verdiği pozlarla gündeme oturduTakvim çekimi için İbiza'da objektif karşısına geçen ve birbirinden cüretkar pozlar veren Katie plajın ilgi odağı oldu
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence paparazi konularla zihnimizi yormayalım bilgiyi paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek düze bi forum ne kadar ii olur bn bilmiyorum geniş düşünmek gerek sn modaretörsün seninde böle düşünmen gerek farklı ilgi çekicek şeyler olsun ki forum büyüsün konudada bn zihin yoracak bişey görmedim maşşaallahı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tek düze bi forum ne kadar ii olur bn bilmiyorum geniş düşünmek gerek sn modaretörsün seninde böle düşünmen gerek farklı ilgi çekicek şeyler olsun ki forum büyüsün konudada bn zihin yoracak bişey görmedim maşşaallahı var
    Katılıyorum :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumu vatan gazetesinin internet sayfasına çevirmek büyüyüp gelişmeyi sağlamaz ki.. o resimlerin adresi burası değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konveks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumu vatan gazetesinin internet sayfasına çevirmek büyüyüp gelişmeyi sağlamaz ki.. o resimlerin adresi burası değil
    Forumda magazin diye bir bölüm varsa , sırf kalabalık olsun diye eklenmemiştir . Sen vatandan takip edersin bir başkası burdan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumdaki magazinin bölümünün amacı bikinili manken fotoğrafları yayınlamak olmasa gerek. magazin ünlü kişilerin hayatıyla ilgili haberlerdir. söylesene bana bu kadını forumda tanıyabilecek bi kişiyi bulabilir misin? boşuna laf kalabalığı yapma onun için..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konveks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumdaki magazinin bölümünün amacı bikinili manken fotoğrafları yayınlamak olmasa gerek. Magazin ünlü kişilerin hayatıyla ilgili haberlerdir. Söylesene bana bu kadını forumda tanıyabilecek bi kişiyi bulabilir misin? Boşuna laf kalabalığı yapma onun için..
    :45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenaaaa hemde cok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi bu bolumde edıtlenır yakında oysakı herkes ozgur ve bılınclı yanı teknolojı cagında genc dusunce cagında yasıyoruz.arkadasım haberın yerı dogrudur ve tebrık ederım google ındexleme sonucunda ınsanlar bu haberı bulabılır arsıvde saklanıyor.saygılarımla.begenen okur begenmeyen zaten bakmaz.emege saygı gosterelım adam haber bulmus yayınlamıs.

ne demezsin ya.. süper bi haber.. hayatım değişti bunu okuyunca(bakınca).. ben de bundan sonra ne kadar bikinili et resmi varsa yayınlarım. galiba size göre en önemli haber gazeteleri de bulvar falandır
    arkadasım ben burada modlukda yaptım gorev surem bıttı yada mazeretlerımden dolayı bıraktım.her neyse sız bı bakın super vole magazın haberlerı baslıgı altında ben nasıl magazın haberlerı yapmısım ve goruntuleme sayısı kac imiş.ayrıca bulvar ve etle alakasıda yok.
    medyayı magazını seven ınsanlar takıp edebılsınler dıye arkadas yayınlamıs artı ahlaksız sacma ve gereksız bır haber olsa zaten kılıt vurulurdu.tek bıseyı unutmayalım kı herkes bu habere sevıyesını aşmadan hakaret etmeden kımsenın eti sütü ıle ugrasmadan yorum yapabılme ozgurlugune sahıptır saygılarımla.
    ha unutma reklam yapmıyorum ama ben bır sarkıcıyım ben bu alemın ıcındenım ıyı bılırım kımın ne oldugunu.....

ne demezsin ya.. süper bi haber.. hayatım değişti bunu okuyunca(bakınca).. ben de bundan sonra ne kadar bikinili et resmi varsa yayınlarım. galiba size göre en önemli haber gazeteleri de bulvar falandır
    1- benim yorumumda bulvar gazetelerinin onemı degıl renkli magazin haberlerının yayını dogrudur ifadesi edılmıştir.
    2-emege habere mesaja konuya nickli uyeye saygı gosterelim,ki konun sahıbı zaten kmsenın hayatı degıssın dıye yayınlamamıstır konuyu,
    3-siz bu yorumlara konulara karsın ***** erotık fazla acık abartılı resımleri yayınlayamazsınız,sevıyeyi koruyacaggız,
    4-bu forum turk orf adetlerıne aile yapısına uygun halka acık yoruma acık sevıyelı duzgun 1 numara bır forumdur.bu forumu kımse bır yerlere yada baska yonetımlere cekmeye calısmasın.dısarıdan bakıldıgındada ne bu kadar ıyı yonetım nede bu kadar ıyı ınsiyatifli yonetıcıler hangı forumda var?

resımler gayet normal cunku plajda yada denızde de aynı ınsanlar mayo ve bıkınılerı ıle gezınırler abartılacak paparazı gıbı gorulecek bısey degıl..
    Konu CABBARİ tarafından (29-07-2009 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri