Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ayrýlýr ayrýlmaz soyundu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Computer Ayrýlýr ayrýlmaz soyundu

Kýsa bir süre önce kendini terk eden eþinden boþanmaya karar veren Ýngiliz manken ve TV yýldýzý Katie Price, plajda verdiði pozlarla gündeme oturduTakvim çekimi için Ýbiza'da objektif karþýsýna geçen ve birbirinden cüretkar pozlar veren Katie plajýn ilgi odaðý oldu
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence paparazi konularla zihnimizi yormayalým bilgiyi paylaþalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tek düze bi forum ne kadar ii olur bn bilmiyorum geniþ düþünmek gerek sn modaretörsün seninde böle düþünmen gerek farklý ilgi çekicek þeyler olsun ki forum büyüsün konudada bn zihin yoracak biþey görmedim maþþaallahý var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý three_20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tek düze bi forum ne kadar ii olur bn bilmiyorum geniþ düþünmek gerek sn modaretörsün seninde böle düþünmen gerek farklý ilgi çekicek þeyler olsun ki forum büyüsün konudada bn zihin yoracak biþey görmedim maþþaallahý var
    Katýlýyorum :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forumu vatan gazetesinin internet sayfasýna çevirmek büyüyüp geliþmeyi saðlamaz ki.. o resimlerin adresi burasý deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý konveks Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    forumu vatan gazetesinin internet sayfasýna çevirmek büyüyüp geliþmeyi saðlamaz ki.. o resimlerin adresi burasý deðil
    Forumda magazin diye bir bölüm varsa , sýrf kalabalýk olsun diye eklenmemiþtir . Sen vatandan takip edersin bir baþkasý burdan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forumdaki magazinin bölümünün amacý bikinili manken fotoðraflarý yayýnlamak olmasa gerek. magazin ünlü kiþilerin hayatýyla ilgili haberlerdir. söylesene bana bu kadýný forumda tanýyabilecek bi kiþiyi bulabilir misin? boþuna laf kalabalýðý yapma onun için..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý konveks Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    forumdaki magazinin bölümünün amacý bikinili manken fotoðraflarý yayýnlamak olmasa gerek. Magazin ünlü kiþilerin hayatýyla ilgili haberlerdir. Söylesene bana bu kadýný forumda tanýyabilecek bi kiþiyi bulabilir misin? Boþuna laf kalabalýðý yapma onun için..
    :45::45::45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenaaaa hemde cok...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdi bu bolumde edýtlenýr yakýnda oysaký herkes ozgur ve býlýnclý yaný teknolojý cagýnda genc dusunce cagýnda yasýyoruz.arkadasým haberýn yerý dogrudur ve tebrýk ederým google ýndexleme sonucunda ýnsanlar bu haberý bulabýlýr arsývde saklanýyor.saygýlarýmla.begenen okur begenmeyen zaten bakmaz.emege saygý gosterelým adam haber bulmus yayýnlamýs.

ne demezsin ya.. süper bi haber.. hayatým deðiþti bunu okuyunca(bakýnca).. ben de bundan sonra ne kadar bikinili et resmi varsa yayýnlarým. galiba size göre en önemli haber gazeteleri de bulvar falandýr
    arkadasým ben burada modlukda yaptým gorev surem býttý yada mazeretlerýmden dolayý býraktým.her neyse sýz bý bakýn super vole magazýn haberlerý baslýgý altýnda ben nasýl magazýn haberlerý yapmýsým ve goruntuleme sayýsý kac imiþ.ayrýca bulvar ve etle alakasýda yok.
    medyayý magazýný seven ýnsanlar takýp edebýlsýnler dýye arkadas yayýnlamýs artý ahlaksýz sacma ve gereksýz býr haber olsa zaten kýlýt vurulurdu.tek býseyý unutmayalým ký herkes bu habere sevýyesýný aþmadan hakaret etmeden kýmsenýn eti sütü ýle ugrasmadan yorum yapabýlme ozgurlugune sahýptýr saygýlarýmla.
    ha unutma reklam yapmýyorum ama ben býr sarkýcýyým ben bu alemýn ýcýndeným ýyý býlýrým kýmýn ne oldugunu.....

ne demezsin ya.. süper bi haber.. hayatým deðiþti bunu okuyunca(bakýnca).. ben de bundan sonra ne kadar bikinili et resmi varsa yayýnlarým. galiba size göre en önemli haber gazeteleri de bulvar falandýr
    1- benim yorumumda bulvar gazetelerinin onemý degýl renkli magazin haberlerýnýn yayýný dogrudur ifadesi edýlmýþtir.
    2-emege habere mesaja konuya nickli uyeye saygý gosterelim,ki konun sahýbý zaten kmsenýn hayatý degýssýn dýye yayýnlamamýstýr konuyu,
    3-siz bu yorumlara konulara karsýn ***** erotýk fazla acýk abartýlý resýmleri yayýnlayamazsýnýz,sevýyeyi koruyacaggýz,
    4-bu forum turk orf adetlerýne aile yapýsýna uygun halka acýk yoruma acýk sevýyelý duzgun 1 numara býr forumdur.bu forumu kýmse býr yerlere yada baska yonetýmlere cekmeye calýsmasýn.dýsarýdan bakýldýgýndada ne bu kadar ýyý yonetým nede bu kadar ýyý ýnsiyatifli yonetýcýler hangý forumda var?

resýmler gayet normal cunku plajda yada denýzde de ayný ýnsanlar mayo ve býkýnýlerý ýle gezýnýrler abartýlacak paparazý gýbý gorulecek býsey degýl..
    Konu CABBARÝ tarafýndan (29-07-2009 Saat 13:32 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri