ne demezsin ya.. süper bi haber.. hayatým deðiþti bunu okuyunca(bakýnca).. ben de bundan sonra ne kadar bikinili et resmi varsa yayýnlarým. galiba size göre en önemli haber gazeteleri de bulvar falandýr![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ne demezsin ya.. süper bi haber.. hayatým deðiþti bunu okuyunca(bakýnca).. ben de bundan sonra ne kadar bikinili et resmi varsa yayýnlarým. galiba size göre en önemli haber gazeteleri de bulvar falandýr![]()
Normal olarak bu tur seylere izin vermemiz lazýmmý veya lazým degilmi bilmiyorum.cogu zaman a dult kanallarýn kodlarý uydu sitelerinden dolaþýyor bizde buna aracýlýk etmiþ oluyoruz ve kodlarý veriyoruz 1 ci msjdaki resimler normal plaj resimleri sayýlýr ama asýrý doz zararlýdýr![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Bu konularý okurken allahrahmetetsin rahmetli özal cok iyi hatýrladým türkiyede serbest ekonomi vede yayýncýlýkta özgür hayata gecerken cok yaygara kopmuþtu bir sözünü cok iyi hatýrlýyom tv laer için amam efendim insanlarýn ahlaký bozulur coluk cocuk yoldan cýkar bunun gibi laflar onunda sözü þuydu kumanda senin elinde deðilmi kapatýr izlemessin olur biter yani onun gibi bir konu arkadas bir konu acmýþ okuyorum nerelere gelmiþ konu isteyen okur istemeyen okumaz biraz höþ görü herseyin ilacýdýr
saygýlarýmla
özgürlükten anladýðýnýz çýplak kadýn resmi yayýnlayýp milletin buna itiraz etmemesiyse ne diyim artýk.. herþeyin bi sýnýrý vardýr. özal madem o kadar haklý koyalým gündüz kuþaklarýna ****** filmler isteyen baksýn istemeyen bakmasýn. benim demek istediðim bir forum üyesi olarak bana hiç hoþ gelmeyen ve haber deðeri taþýmayan bir þeyi eleþtirmekti. gerçi arkadaþ gibi biz bu alemlerden(!)olmadýðýmýz için bilmeyiz iyiyi kötü...
bu kadar sacma biþey olamaz biþeyler yazýosun gülüoson beðenen bakar beðenmeyen bakmaz bu forumda tek sen yoksun sana hitap etmiyo burda yüzlerce üye var ve kimse senin isteðin doðrulltuda olamaz konuyu acan adamýnda burnunda getirmeyin![]()
bakýn arkadaþlar burda tartýþma yapmayalým. konuya isteseydik daha önceden müdahale ederdik ama konuyu etik çerçeveler üzerinde düþündük ve açýk kalmasý kararýný verdik zannetmeyinki bu konu adminler arasýnda görüþülmedi.
þimdi burda herkez birbirinin düþüncesine saygýlý olsun illaki bir yorum yapýlacaksa bu ne birbirimizi kýracak nede konu hakkýnda belden aþaðý yorum olmasýn. Kimine göre bu konu biraz ******tir kimine göre normal halk plajlarýnda olan karelerden biri aslýnda ama bu býraz daha fotojenýk çekildiði için biraz daha ****** anlaþýlabilio. Forumda ***** içerikli kanllarýn þifreleri yazýlýmlarý verilmektedir ama bunlara ait herhangi bir resim verilmemekte ama bu konuda da ***** içerikli bir reim yok.
Konular zaten takibimizde forumda FORUM ADMÝNÝ hariç 6 tane COADMÝN var ve bu tür konularý takip edio kimse merak etmesin forumda dengeler her zaman korunur.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri