REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: error no received hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart error no received hatası

yazılım güncelleme yaparken 17500 cx in yazılım güncelleme programı error no received hatası veriyor fakat güncellemeyi yapıyor.cihazı tvde denedim normal çalışıyor. bu hata bir sorun mudur.? anlamı nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevap yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önce cihazı kapatn arka anahtardan ondan sonra rs232 ile baglayın sonra programı calıstırmayı deneyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın arka anahtarı yok.kendi next download yazılımıyla all code olarak güncellemeyi yaparken bu hata yazıyor.ama güncellemeyi yapıyor. maincode olarak güncellediğimde bu hata oluşmuyor. kendi download yazılımındandan dolayı bu hata mesajını yanlışlıkla verebilir mi? error no packet received bu arada paket (veri) alımı yok demekmiş.allcode da güncelleme dosyasını yüklemeyi bitirdiğinde flasha yazmaya başlamadığından önce bu hatayı veriyor.rs232 den yükleme olayını zaten bitirmiş olan cihazda veri alınmaması zaten normal değil mi? sanırım yanlışlıkla flaslama programı yanlış hata mesajı veriyor.hem zaten güncelleme olayı yanlış olsa hata olsa cihaz hiç açılmaz değil mi?allcode da hata verip maincode da aynı hatayı vermemesi kadar tuhaf bir şey olamaz.başka flashlama programı varmı? nextin sitesinde yeni versiyonunu göremedim.yada eski versiyonu da olabilir.bana kalırsa bu versiyon flaşlama yazılımının hatası.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri