REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: futbolcuların kaç km koştukları nasıl anlaşılıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart futbolcuların kaç km koştukları nasıl anlaşılıyor?

bu soruyu çok merak ediyorum..oyuncu maç sırasında ne kadar mesafe katettiğini nasıl anliyorlar?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla ne yalan söyleyim bende hep merak ettim acaba km saati falanmı takıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

futbolculara ufak bi chip takıldığını duymuştum (ayakkabılarına) bu özellik genellikle şampiyonlar ligi ,uefa dünya kupasında felan böle ölçümler oluyor belki bu doğru olmayabilir ama biliosunuz teknoloji çok gelişti bunu bi kamereyla bile yapabilirler ayrıyetten bu ölçüme en çok sevinen bnce alex dir adama koşmuyo deniyodu ölçüm sonucu gösterdiki en çok koşan 4 5 futbolcudan biri
    Konu three_20 tarafından (27-07-2009 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    futbolculara ufak bi chip takıldığını duymuştum (ayakkabılarına) bu özellik genellikle şampiyonlar ligi ,uefa dünya kupasında felan böle ölçümler oluyor belki bu doğru olmayabilir ama biliosunuz teknoloji çok gelişti bunu bi kamereyla bile yapabilirler ayrıyetten bu ölçüme en çok sevinen bnce alex dir adama koşmuyo deniyodu ölçüm sonucu gösterdiki en çok koşan 4 5 futbolcudan biri
    doğru valla, adam için bi de koşmuyor derler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri