bu soruyu çok merak ediyorum..oyuncu maç sýrasýnda ne kadar mesafe katettiðini nasýl anliyorlar?

Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bu soruyu çok merak ediyorum..oyuncu maç sýrasýnda ne kadar mesafe katettiðini nasýl anliyorlar?
Valla ne yalan söyleyim bende hep merak ettim acaba km saati falanmý takýyorlar![]()
futbolculara ufak bi chip takýldýðýný duymuþtum (ayakkabýlarýna) bu özellik genellikle þampiyonlar ligi ,uefa dünya kupasýnda felan böle ölçümler oluyor belki bu doðru olmayabilir ama biliosunuz teknoloji çok geliþti bunu bi kamereyla bile yapabilirler ayrýyetten bu ölçüme en çok sevinen bnce alex dir adama koþmuyo deniyodu ölçüm sonucu gösterdiki en çok koþan 4 5 futbolcudan biri![]()
Konu three_20 tarafýndan (27-07-2009 Saat 23:40 ) deðiþtirilmiþtir.
doðru valla, adam için bi de koþmuyor derler.futbolculara ufak bi chip takýldýðýný duymuþtum (ayakkabýlarýna) bu özellik genellikle þampiyonlar ligi ,uefa dünya kupasýnda felan böle ölçümler oluyor belki bu doðru olmayabilir ama biliosunuz teknoloji çok geliþti bunu bi kamereyla bile yapabilirler ayrýyetten bu ölçüme en çok sevinen bnce alex dir adama koþmuyo deniyodu ölçüm sonucu gösterdiki en çok koþan 4 5 futbolcudan biri![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)