Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: futbolcularýn kaç km koþtuklarý nasýl anlaþýlýyor?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart futbolcularýn kaç km koþtuklarý nasýl anlaþýlýyor?

bu soruyu çok merak ediyorum..oyuncu maç sýrasýnda ne kadar mesafe katettiðini nasýl anliyorlar?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla ne yalan söyleyim bende hep merak ettim acaba km saati falanmý takýyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

futbolculara ufak bi chip takýldýðýný duymuþtum (ayakkabýlarýna) bu özellik genellikle þampiyonlar ligi ,uefa dünya kupasýnda felan böle ölçümler oluyor belki bu doðru olmayabilir ama biliosunuz teknoloji çok geliþti bunu bi kamereyla bile yapabilirler ayrýyetten bu ölçüme en çok sevinen bnce alex dir adama koþmuyo deniyodu ölçüm sonucu gösterdiki en çok koþan 4 5 futbolcudan biri
    Konu three_20 tarafýndan (27-07-2009 Saat 23:40 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý three_20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    futbolculara ufak bi chip takýldýðýný duymuþtum (ayakkabýlarýna) bu özellik genellikle þampiyonlar ligi ,uefa dünya kupasýnda felan böle ölçümler oluyor belki bu doðru olmayabilir ama biliosunuz teknoloji çok geliþti bunu bi kamereyla bile yapabilirler ayrýyetten bu ölçüme en çok sevinen bnce alex dir adama koþmuyo deniyodu ölçüm sonucu gösterdiki en çok koþan 4 5 futbolcudan biri
    doðru valla, adam için bi de koþmuyor derler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri