arkadaşlar forumda bulamadım.bende dreambox 5oo var buna kaç adet server yani kart bpaylaşım baglıyabilirim.birde bunlar aynı kanalları açan serverlar olabilirmi
arkadaşlar forumda bulamadım.bende dreambox 5oo var buna kaç adet server yani kart bpaylaşım baglıyabilirim.birde bunlar aynı kanalları açan serverlar olabilirmi
arkadaşım istedin kadar server accountu ekleyebilirsin tabi server türleri aynı olmak zorunda mesela ben kendı cıhazımda 2 adet CCcam Cline satırı kullanıyorum.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
aynı anda cccam ve gbox kullanamazsınız örnek olarak yazdım cccam ile newcamd le olmaz newcamdle newcamd , cccam ile cccam olursa istedigin kadar server yazabilirsin...
öncelikle herkese teşekkürler.peki ikiside cccam olsa ve bazı kanallar aynı olsa bir sorun çıkarmı,hangisi önce çözecegi ayarlanırmı
teşekkürler.birde o an hangi servera baglı oldugumu nasıl görürüm.
Konu zuss tarafından (04-08-2009 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.
peki bu serverler kotalı internette kotayı tüketiyormu yada şöyle sorayım nekadar yiyorlar kotadan şimdiden teşekkürler bi tanede ben düşünüyorum dreamboox s500 serveri ile beraber 400 istiyor arkadaş ama tam karar vermedim
peki kaç tane çatı anteni bağlayabiliriz?![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
kota fazla yiyor bide serverdan dream almamak gerekir çünkü dreamlarin fiyatları değişiyo adam 160 a alıyo 350 ye satıyo yoksa boşuna satmazlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri