Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Duman grubu‏nun rezilliği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Duman grubu‏nun rezilliği

Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında ihlas suresinde ki Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.

Yetkili mercilerin bu rezilliği engellemelerini umarım.

Bu measajı çevremizdekilere ileterek Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim.

Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiştir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum.

Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız.

alıntı.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

duman grubunu şiddetle kınıyorum esfeli safilin olarak görüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kınamıyorum,şerefsizlikle mayasızlıkla itham ediyorum.bu hükümet döneminde artık bazıları çıkıp devlet,millet,toprak,bayrak,inanç gibi değerlere pervasızca saldırmakta,karşılığındada tepkisiz bir toplum oluşturulmakta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inancı zayıf insanalr başalrına bir musubet gelir görürler günelrini
    selamelte
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kınıyorum ve dinleyenleri de ayıplıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayıptır,günahtır...dinleyenleri kınıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gençlerdeki batı merakı ve batılaşma isteği sonucu maalesef böyle kendini bilmez zirzoplar hep çıkacak ve çıkmaya devam edecek rtük kanalları nasıl denetliyorsa bazı merciler de böyle abuk sabuk insanların single larınıda denetleyecek bu adamlar ne kadar suçlu ise bu ve buna benzer parçaların piyasaya sürülmesine izin verenlerde suçlu diye düşünüyorum dini çıkar ve menfaat doğrultusunda kullanan bu da yetmezmiş gibi kuranı kerim gibi müslümanlara nasip olmuş mübarek ve kutsal kitabımızdaki ayetlerle dalga geçme cüretinde bulunan insanlara yazıklar olsun diyorum!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah akıl fikir versin Allah doğru yola eriştirsn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onlara en güzel ders şarkılarını dinlememek ve önüne gelen herkesi uyarmak rtük bu albümü çıkartmasına izin veriyorsa suçlu bence onlardır fazla uzatıp reklamlarını yapmammak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu göremediler herhalde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri