Süper Kupa zaferi sonrası Fenerbahçe soyunma odasında iki farklı Daum sahne aldı.
F.Bahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş’ı yenip, Süper Kupa’yı almalarına karşın soyunma odasında Bilica’yı “Sen ne yaptığını sanıyorsun. Nasıl böyle tek başına ileri çıkabilirsin. Tekrarını istemiyorum” diye sert şekilde uyardı, Güiza’ya ise methiyeler dizdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, futbol kariyerine bir yeni kupayı daha Beşiktaş karşısındaki galibiyetle katarken, yine disiplin prensibinden ödün vermedi. Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra sarı-lacivertli futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar büyük mutluluk yaşarken, Alman teknik adam geleceğin hesaplarını yapmaya başlamıştı. Takım soyunma odasına indiğinde Fabio Bilica’yı yanına çağıran Daum, “Sen ne yaptığını zannediyorsun? Burasının Fenerbahçe Kulübü olduğnunun farkında mısın? Herkesin görevi ve alanı belli. Böyle tek başına nasıl ileriye çıkabilirsin? Takımın dizilişi, senin bu sorumsuz hareketlerin nedeniyle aksadı ve pozisyonlar verdik. Bir daha tekrarlamanı istemiyorum” diye sert bir uyarıda bulundu.

‘YOLA BÖYLE DEVAM ETMELİSİN’

Christoph Daum, Beşiktaş önünde alınan 2-0’lık galibiyet ve kazanılan kupa nedeniyle de başta Daniel Güiza ve Alex olmak üzere oyuncularını kutlamayı ihmal etmedi. Alman teknik direktörün Güiza’yı “Sergilemiş olduğun başarılı futboldan dolayı seni kutluyorum. Kampa ilk katıldığında yaptığımız toplantıda ‘Bu sezon senden çok büyük başarılar bekliyorum’ demiştim. Yavaş yavaş daha da iyi hale geleceksin. Senden tek beklentim iyi çalışıp, bunu sahaya yansıtman” sözleriyle övdüğü öğrenildi.