Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Ýnsafa Davet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2 Ýnsafa Davet

[IMG] Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. [/IMG]

Bütün dünya krizde... Amerikasý, Avrupasý, Asyasý, Afrikasý... En geliþmiþ ekonomilerde büyük daralmalar yaþanýyor. Dev gibi þirketler batýyor. Ýþsizler ordusu çýð gibi büyüyor. Büyük bir durgunluk var. Kriz ülkemizde de derinden hissediliyor. Ýntiharlar, soygunlar artýyor. Daha dün iþinde gücünde olan bir baba, kendini bir anda eve çocuklarýna ekmek götüremez durumda bulabiliyor. Ýþçiler, memurlar, çiftçiler, esnaflar, sanayiciler herkes zor durumda. Burnundan soluyor.

Bu durumun herkes farkýnda... Kapitalizmin beþiði Amerika`da Avrupa`da devlet özel þirketlere para akýtýyor. Hatta bazan devletleþtirmeler oluyor... Batan þirketler devlet eliyle kurtarýlýyor...

Bizde de hükümet ekomomiye canlýlýk getirmek için, konutta, beyaz, eþyada, otomotiv sektöründe vergileri düþürüyor... Neden? Düþürüyor çünkü ekonomiyi canlandýrmaya çalýþýyor...

Dünya`da ve ülkemizde krizi aþmak için önlemler alýnýrken belki de bütün dünyada krizin farkýnda olmayan, varlýðýný hiç hissetmeyen tek yönetici grubu var... Onlar da Fenerbahçemizin sayýn baþkaný Aziz Yýldýrým ve yönetim kurulumuzun sayýn üyeleri.

Demek bütün dünyadaki þirketler iflas noktasýna gelirken, onlarýn þirketleri geçen yýla göre gelirlerini en az yüzde 25 arttýrmýþlar... Öyle ya! Arttýrmasalar nasýl Fenerbahçemizin sýradan, derbi ya da Avrupa Kupasý olmayan bir maçýnýn kale arkasý fiyatýna yüzde 25 zam yaparlar deðil mi?

Ülkemizde krizden etkilenmeyen, gelirlerini en az bir çeyrek arttýrabilen baþarýlý iþ adamlarýnýn hepsinin Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi olmasý bizleri ayrýca gururlandýrabilir ama biz milyonlarca Fenerbahçe taraftarý bu krizi tam ciðerimizde hissediyoruz. Kimimiz iþimizden olduk, kimimiz iþyerlerini kapattý.

Halkýndan kopuk devlet, hükümet yöneticileri nasýl halkýný mutsuz ediyorsa, bizim yönetimimiz de taraftardan kopuk yönetim anlayýþýyla milyonlarca taraftarýmýzý mutsuz ediyor.

Geçen yýl bu vakitler 32 bin kombine satýldý, bu yýl 22 bin... Geçen sene biletler 44 TL idi, kale arkasý tribünler bir kaç maç hariç hiç dolmadý. Bu sene 55 TL`lik biletlerle durumun daha da vahim olacaðý aþýkar.

Bu bilet politikasýyla nereye varýlmak isteniyor anlaþýlýr gibi deðil. Antu.com olarak yýllardýr bu konuya mantýklý bir çözüm getirmek için uðraþtýk. Büyük Avrupa kulüplerinin bilet satýþ sistemlerini araþtýrýp, bize uygun bir model geliþtirmeye çalýþtýk. Bunlarý yönetimimize ulaþtýrdýk. Ancak olumlu hiç bir karþýlýk alamadýk.

Sayýn baþkan ve yönetimimizin, bunun tehlikeli ve Fenerbahçemizi giderek küçültecek bir gidiþat olduðnunun bir an önce farkýna varmasýný diliyoruz. Milyonlarca taraftarý olan Fenerbahçemizin, pahalý bilet fiyatlarý yüzünden boþ tribünlere oynamasý, önce O`nun için bu kadar emek veren, mesai harcayan sizlerin içini sýzlatmasý gerekir. Eðer gereken önlemleri almazsanýz, artýk Fenerbahçe maçlarýný izlemek orta gelir grubuna mensup taraftarlarýmýza bile lüks olacak. Belki de bu son zamdan sonra oldu bile.

antu.com

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türk Telekom ve Migros Kale Arkasý Tribün: 55 TL

Fenerium Üst H-I Blok: 110 TL

Fenerium Üst E Blok: 154 TL

Fenerium Alt G Blok: 165 TL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Tepkimizi Mail ve Fakslarla Yönetimimize Ulaþtýrýyoruz

Fenerbahçemiz Türkcell Süper Ligi`nde kendi sahamýzdaki ilk maçýný Pazar günü Sivasspor ile oynayacak. Baþkanýmýzýn verdiði üst üste 3 þampiyonluk sözüyle umutlanan, üst üste yapýlan transferler ve hoca deðiþikliði ile coþan taraftarlarýmýz kendi sahamýzdaki ilk maçý sabýrsýzlýkla beklerken hepimizi infiale sokan kötü bir haberle karþýlaþtýk. Dünyanýn içinde bulunduðu büyük ekonomik krize raðmen kale arkasý biletlerine yönetimimizce yüzde 25 zam yapýlmýþtý.

Bu haber forumlarýmýzda belki de þimdiye kadar görülmemiþ bir ortak tepkiye neden oldu. Bütün taraftarlarýmýz bu fiyatlarý þiddetle protesto ettiler. Biz de Antu.com olarak bu protestolarýn bir resmiyet kazanmasý için kulübe iletilmesi gerektiðini düþündük. Bir metin hazýrladýk. Taraftarlarýmýz ister bizim hazýrladýðýmýz aþaðýdaki metni, isterse kendi yazacaklarý metinleri, kulübümüzün 0216 542 19 60 telefon numarasýna faks çekerek, isterse Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresine elektronik posta olarak gönderebilirler.

Sayýn Baþkanýmýz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz

Dünyanýn ve ülkemizin içinde bulunduðu ekonomik krizi her ülke, þirket ve insan derinden hissetmektedir. Gelirler düþtü, iþsiz ordusu çýð gibi büyüdü.

Fenerbahçe`nin büyük taraftarý ise bu þartlar altýnda dahi yeni çýkan formalarý, kombineleri, taraftar kartlarý almaya devam ediyor, elinden gelen fedakarlýðý yapýyor. Ancak bizim için maça gidip Fenerbahçemizi desteklemek herþeyden önemli. Maça gitmek istiyoruz ama yüksek fiyatlar yüzünden gidemiyoruz.

Bu ekonomik þartlarda maç biletlerine yapýlan yüzde 25`lik zam, Fenerbahçesine aþýk yüzbinlerce Fenerbahçe taraftarýný üzüntüye sokmuþtur.

Çünkü iþimizi kaybedenlerimiz bir yana, hangimizin gelirlerinde yüzde 25 artýþ olmuþtur ki maç biletlerine bu zammý yapabildiniz? Sizlerin gelirleri bu kadar arttý mý? Fenerbahçe Kulübü personelinin veya kendi çalýþanlarýnýzýn maaþlarýna bu kadar zam yaptýnýz mý?

Sayýn Baþkanýmýz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz,

Bütün dünyayý etkisi altýna alan ekonomik þartlarý ve taraftar desteðinin takýmýmýz için ne kadar önemli olduðunu hatýrlayarak, insafa gelmenizi ve bu zammý geri almanýzý rica ediyoruz.

Çünkü hepimiz biliyoruz ki, bu fiyatlarla 1-2 maç dýþýnda Migros Tribünü hiç dolmayacak. Hepimiz sapsarý boþ koltuklarý görerek hüzünleneceðiz. Söz verdiðiniz þampiyonluklarý boþ tribünler önünde kutlamak istemiyorsak acilen bu yanlýþtan dönünüz.

Sizden kombine sahiplerini maðdur etmemek adýna bilet fiyatlarýný makul bir seviyeye çekmenizi ve maça gelmek isteyen ancak pahalý bilet fiyatlarý yüzünden gelemeyen taraftarlarýmýzý rahatlatmanýzý diliyoruz.

Saygýlarýmla

Ad Soyad

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Size örnekleri sunuyorum; sessiz kalmayalým arkadaslar

Sayýn Baþkanýmýz ve Deðerli Yönetim Kurulumuz,

Sivas maçý ve sezon için belirlediðiniz kale arkasý bilet fiatlarýný astronomik olarak deðerlendiriyorum. Maça zaten daha önceki bilet fiatlarýnýnda bana yüksek gelmesi nedeniyle sezon boyunca en fazla 2 yada 3 maça gelebiliyordum.
    Bu fiatlardan sonrada hiç gelemeyeceðim. Lig tv alýp izlemek de bizim için maliyetli olduðundan, canýmýzdan çok sevdiðimiz FENERBAHÇEmizin maçlarýnýn ancak tekrarlarýný izlemek bizi üzüyor.
    Bence bir iyileþtirme yapýlmalý ki baðýran ve tezahürat yapan taraftarlar maça gelsin ve rakipleri tezahüratýmýzla boðalým.
    Bu rakamlarla ancak oturan ve tenis maçý izler gibi maç izleyen taraftar gelir ki bu bizce hiç iyi olmaz. Gerçi ilerleyen zamanlarda bu anlaþýlacak ve bu yanlýþtan dönülecektir.

Sayýn yönetim kurulumuz bu konudaki yorumlarý dikkate alacaðýnýzý umuyorum ve çalýþmalarýnýzda baþarýlar diliyorum.

Büyük FENERBAHÇE taraftarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet arkadaslar destek olsak bu kampanyaya ýyý olur
    sesýmýzý duyuramazsak bu fýyatlar boyle devam eder ben maclarý
    stadýmýzda syretmek ýstýyorum ama bu fýyatlarla bu mumkun degýl
    ve bende bu kampanyaya destek verýyorum

Durmayalým arkadaslar sesýmýzý duyuralým

Paylaþým Ýçin Teþekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri