Süper Kupa zaferi sonrasý Fenerbahçe soyunma odasýnda iki farklý Daum sahne aldý.
F.Bahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Beþiktaþ’ý yenip, Süper Kupa’yý almalarýna karþýn soyunma odasýnda Bilica’yý “Sen ne yaptýðýný sanýyorsun. Nasýl böyle tek baþýna ileri çýkabilirsin. Tekrarýný istemiyorum” diye sert þekilde uyardý, Güiza’ya ise methiyeler dizdi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, futbol kariyerine bir yeni kupayý daha Beþiktaþ karþýsýndaki galibiyetle katarken, yine disiplin prensibinden ödün vermedi. Karþýlaþmanýn bitiþ düdüðünden sonra sarý-lacivertli futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar büyük mutluluk yaþarken, Alman teknik adam geleceðin hesaplarýný yapmaya baþlamýþtý. Takým soyunma odasýna indiðinde Fabio Bilica’yý yanýna çaðýran Daum, “Sen ne yaptýðýný zannediyorsun? Burasýnýn Fenerbahçe Kulübü olduðnunun farkýnda mýsýn? Herkesin görevi ve alaný belli. Böyle tek baþýna nasýl ileriye çýkabilirsin? Takýmýn diziliþi, senin bu sorumsuz hareketlerin nedeniyle aksadý ve pozisyonlar verdik. Bir daha tekrarlamaný istemiyorum” diye sert bir uyarýda bulundu.
‘YOLA BÖYLE DEVAM ETMELÝSÝN’
Christoph Daum, Beþiktaþ önünde alýnan 2-0’lýk galibiyet ve kazanýlan kupa nedeniyle de baþta Daniel Güiza ve Alex olmak üzere oyuncularýný kutlamayý ihmal etmedi. Alman teknik direktörün Güiza’yý “Sergilemiþ olduðun baþarýlý futboldan dolayý seni kutluyorum. Kampa ilk katýldýðýnda yaptýðýmýz toplantýda ‘Bu sezon senden çok büyük baþarýlar bekliyorum’ demiþtim. Yavaþ yavaþ daha da iyi hale geleceksin. Senden tek beklentim iyi çalýþýp, bunu sahaya yansýtman” sözleriyle övdüðü öðrenildi.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri