Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D-Smart aboneleri böyle feryat ediyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha geçen sene böyle bir hakka sahip olmadıkları halde uydu üzerinden verdikleri şampiyonlar ligi maçlarını bile şifreleyip,şifreleri bile gizli tutmuşlardı bunların olacağı daha geçen yıldan belliydi.bence haklarımızı sonuna kadar aramalıyız.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem D-SMART hemde SMİLE ADSL den kazık yemiş biri olarak söylüyorum AYDIN DOĞAN'LA ilgili ne varsa uzak durun arkadaşlar tecrübe yediğimiz kazıkların toplamıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence herkes boşuna feryat ediyor adam 200 milyon euro para yatırmış ve bu yatırımın karşılıgını almak istiyor dogal olarak ve sizden istedigi 199 tl yani 16,5 tl aylık ligtv için ne kadar ödüyorsunuz peki en düşük paketi aylık 50tl yanında spormax istersen 65 tl ligtv nin yıllık yatırımı 80 milyon dolar yani dsmartın yatırımı daha fazla ve daha hesaplı ben bir ticaret adamı olarak dsmartın yaptıgı uygulamayı haklı buluyorum. ayrıca herkes aldıgı günkü koşullarda izleme devam ediyor ve bir yıgın kanal vermiş digitürk kaç kanal vermiş bedava bir araştırın.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk çıktıgında bizde çok bagırdık almayın almayın diye aydın dogandan şimdiye kadar ne aldınızki şimdiden sonra alasınız tuzaga düştünüz
    inşallah hakkınızı alırsınız
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-smart zaten kendileri tutulacaklarına inansaydılar digiturk gibi başka bir uydu üzerinden yayın yaparlardı artık kendileride biliolar Süper lig maçlarını alamazlarsa 5-6 sonra D-smart die bişi kalmayacak. Kullanıcılarda ellerındeki kaplumbağadan bile yavaş cihazlarla kanal eklemek kanala sıralamak için kafayı yiyecekler.

Sen baştan söz ver D-smart herşey ücretsiz olacak sonra bu konturlu sistem bu üyelikli işte bu sene çıkan cihazlarda 12 kanal eskilerde 24 maçları başka yenı kanllar acarak onlara geçir sonra vatandaşa size söz verdiğimiz kanallar açık de vatandaşta kerizya.

Aydın Doğan ve işbirlikçileri hem siyasetle hemde böle vatandaşın cebindeki paraya böle el uzatıolar. Cevirdikleri dönmedolaplar bini geçti.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı goldmex Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence herkes boşuna feryat ediyor adam 200 milyon euro para yatırmış ve bu yatırımın karşılıgını almak istiyor dogal olarak ve sizden istedigi 199 tl yani 16,5 tl aylık ligtv için ne kadar ödüyorsunuz peki en düşük paketi aylık 50tl yanında spormax istersen 65 tl ligtv nin yıllık yatırımı 80 milyon dolar yani dsmartın yatırımı daha fazla ve daha hesaplı ben bir ticaret adamı olarak dsmartın yaptıgı uygulamayı haklı buluyorum. ayrıca herkes aldıgı günkü koşullarda izleme devam ediyor ve bir yıgın kanal vermiş digitürk kaç kanal vermiş bedava bir araştırın.....

1.lig tv ye ayda 19.90 ödüyorum
    2.haftada 5 mac canlı olmak üzere tüm lig maçları.
    3.onlarca film,müzik,i.aktif kanal yığından daha fazla ve bedava
    gelelim dsmarta..
    yıılık 199 tl ye kaç maç izletecek?(cihaz alırken müşterilerine daha sonra maçları paralımı yapacağım demişmi dememişmi?
    öncelikle abonelerini kandırmıştır.konu hakkında tüketici haklarında yüzlerce şikayet dosyası vardır.siteden takip edebilirsiniz.

volkan ve tike ye katılmamak mümkün değil.
    önümüzdeki yıl yapılacak ihaleyi alamaması durumunda ki(ihaleye katılma şartlarında ciddi sorunlarıda var)olacakları düşünemiyorum bile.
    şayet ihaleyi alsa bugün dt ye ödediğimiz tutarın en az 4-5 kat fazlasını talep edecekleri şimdiden belli.
    bizede bu durumda yapacak tek şey lkalıyor.oda interneti olanlar için malum...
    Konu airman06 tarafından (01-08-2009 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aydın doğan ve ekibinden kazıktan başka ne beklenirki.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında bu maçları trt alsın hadi lig maçlarını geçtim artık agız tadı ile avrupa maçlarını seyredemıyecez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dsmart

benim de fuul paket ama ben seyrediyorum bütün maçları galatasaray fener bahçe beşiktaş trapzon sporun maçlarını seyredtim şifre yoktu :45::45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu akşam tesadufen gezenirken gordum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. full şikayet dolu
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri