aydın doğanının üç kağıtları free tv den başladı
aydın doğanının üç kağıtları free tv den başladı
Arkadaşım o kadar uyarmama rağmen aldı. taksitle 450-500 buldu. Şimdi şifre giriyormuş. Gruplara kalınca hepsi şifreliymiş. 450-500 yetmedi + 200 tl daha istyorlar. Ben sana demiştim dedim arkadaşa çok pişman. Ama .öte giren şemsiye açılmazmış![]()
Bakmayın bu tür seylere biraz internet ortamında d smart zıvırtısı cıktı tematik kanallar vardı daha önce kanal d ait sonra birileri platfrom kursun falan diyince baktılarki talep var millettesvik ettiler 2-3 yıl öncesini hatırlayın forumlarda su başlık vardı DİGİTURK BitiYOR KANAL D grubu platform kuracak diye hal böyle olunca 1milyon abone de oldu 2 milyonda oldu olacagı buydu herkes uyarıldı bu site aracılıgı ile ama anlayan anladı anlamayan anlamadı forumun d smart arşiv sayfalarına bakanlar cok iyi bilir halen kayıtlı bu yazılar
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ben aldım ve sattım d smartı.
şaun dreambox a geçtim.çok rahat dreambox.tavsiye ederim...
aydın doganın eli oldugu mal alınırmı kardeşim hele bide platform uydusu bu adam para için devleti dolandırmış vatandaş vız gelir bence gidin atın dzmart iktiri oktan cihazını önüne olsun bitsin hani ecevite yazar kasa atan adam vardı onun gibi hatta önüne atmayın direk kafasına atın
"Medeni olmayan milletler, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur." KEMAL ATATÜRK
:49:
d smarttan hayır gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz.
bunlar süper lig ihalesini alırız diyorlar ya,![]()
güleyim bariii..![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri