Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Fenerbahçe:4-Galatasaray:0 Maci Sonrasi Yorumlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı
    ama diğer arkadaşlar galatasarayı tuttukları için yeneriz dedi ben tarafsız düşündüm
    :smiles10 :smiles10

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    :smiles10 :smiles10
    noldu yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yawwww galatasaray takımmı yawwww gördükk şampiyon olacakmışşş...
    haaa takımmış ama taaaaaaaa eskidenn şimdi bir mahallae takımından farkı yokk.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler bi tanede hatırlatma yapmak istiyorum fenerbahçe galatasarayı lig maçlarında üst üste 7. kez yendi :smiles10

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vala süper maçtı helal olsun takımımıza be kim tutar böyle oynayan takımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seskiden fenerbahçe - galatasaray maçları 3 ihtimalli (1-0 2-0 3-0 ) olurdu artık 4 ihtimalli oldu
    4-0'lık derbinin esprileri
    Günlerdir konuşulan asrın derbi maçı bitti. Ama şimdi bir hafta boyunca Fenerbahçeli taraftarların şovu başladı. Galatasaraylı taraftarlar da bu şovun kurbanları olacak. Eğer bir Galatasaray taraftarıysanız aşağıdaki gibi kızdırmalara şimdiden alışın. Çünkü 1 hafta boyunca benzerlerini çok duyacaksınız:

"Şair şöyle der: Ben Fener maçlarında o günün tarihine bakarım zira yine tarih tekerür etti. 22.04.2006 2+2 dört eder 2çarpı 2=4 eder. Nisan 4'ncü ay ne olsun kardeşim."

"Galatasaray seneye kalecisiz oynayacakmış. Nasıl olsa kale direkleri daha çok kurtarıyor."

"6+4 = Mondrag10"n "Cimbom federasyona başvurmuş. Seneye Galatasaray kalelerine 6 direk zorunluluğu getirilecekmiş."

"Derby biter, derdi Galatasaray'a kalır."

"Aslında sadece 23 Nisan günü koltuğa çocuk oturtulur ama Fenerbahçe insaflı çıktı. Tüm 23 Nisan haftası boyunca koltuğu Cimbomlu çocuklara bıraktı."

"İtiraz ediyoruz. Galatasaray 11 yabancıyla oynadı. 4-0 olunca takımın tamamı futbola yabancılaştı."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı
    yawwww galatasaray takımmı yawwww gördükk şampiyon olacakmışşş...
    haaa takımmış ama taaaaaaaa eskidenn şimdi bir mahallae takımından farkı yokk.....
    biz parasız pulsuz bukadar oynuyoz bi paramız olsan siz bide bizi ozaman görün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun fenerime 17 takımakasşı şavaşıyor tek başına kutsal ittifak kurdular federasyonla birlikte ama nafile arkayı dörtleyerek gönderdi cimbomu

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri