KONAK 30 EKİMDE SİNEMALARDA (Tarihi Safranbolu ile sinema K.eyfi)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yönetmen: Cem Akyoldaş
Tür: Gençlik - Gerilim
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Puan: 30 Ekim Vizyon Tarihi
Süre: 119 dk
Oyuncular (ilk 9): Almeda Abazi, Kerem Fırtına, Sevil Uyar, Paşhan Yılmazel, Damla Debre, Ogün Kaptanoğlu, Öykü Akay, Melahat Abbasova ve Gökhan Çelebi
Yapımcı: Safranbolu'da çekilen "Konak" isimli sinema filminin başarılı bayan yapımcısı Gonca Elmas Akay, gerilim tarzı filmlere "Konak" ile yeni bir boyut kazandırdıklarını ifade etti.
Yedi gencin 7 günahına 7 cezanın anlatıldığı filmde her günahın temelinde uyuşturucu yatıyor. 30 Ekim tarihinde izleyici ile buluşacak olan filmin gençler kadar ailelerin de izlemesi gereken bir yapım olduğunu belirten Gonca Elmas Akay, uyuşturucunun gençlerin beyinlerini ve kişiliklerini nasıl etkilediğini ve nasıl toplumsal bir yaraya dönüştüğünün vurgulandığını söyledi.
Konak ÖYKÜ : Akademik bir çalışma için SAFRANBOLU ya gelen 3 kız 3 erkek toplam 6 üniversite öğrencisi biraz mecbur kalarak bir konak kiralar. Hava henüz kararmıştırki konakta bazı tuhaflıklar olduğunu sezerler. Büyük bir mezara dönüşen konaktan değil kaçmak, ses bile duyurma imkanı yoktur.
Artık hayatı oyun ve eğlenceden sayan gençler bir nevi kabir azabı çektikten sonra geçmişlerindeki bir olayın hesaplaşması içinde bulacaklar kendilerini.
Nasıl bir oyunun içinde olduklarını anladıklarında ise Konakta yalnız olmadıklarını anlayacaklar.
Yaşanacak olayların her karakter için farklı anlamının olacağı filmde yine her karakter için farklı bir cümle var. Rüzgar ekenin fırtına biçtiği bir dünyada yaşayanlar bazı kapıların zorlanması gerektiğini eninde sonunda anlayacaklar.
![]()


Teşekkur:
Beğeni: 



Alıntı

Yer imleri