REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Birden çok CCcam.cfg kullanmak nasıl olur

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Birden çok CCcam.cfg kullanmak nasıl olur

Arkadaşlar,DM500 ile Gemini 4.60 image ve CCCam 2.1.2 kullanmaktayım.Ben birden çok CCcam.cfg kullanmak istiyorum.Bazı forumlarda bunun mümkün olduğunu okudum.Bu konuda ustalar yardım ederlerse sevinirim....
    EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öyle bir sistem ben hala duymadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öyle bir sistem ben hala duymadım
    Kardeşim atıyormusun yoksa gerçekten bilerekmi konuşuyorsun..

Bak,senin duymadığına millet olur diyor.Ben denemeden önce daha geniş bilgi sahibi olmak için konu açmıştım..
    Konu cihat çapa tarafından (05-08-2009 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cihat çapa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeşim atıyormusun yoksa gerçekten bilerekmi konuşuyorsun..

Bak,senin duymadığını millet olur diyor.Ben denemeden önce daha geniş bilgi sahibi olmak için konu açmıştım..

arkadaşım birden fazla cccam server cline sayırını CCcam cfg dosyasının içinde alt alta koyarak kullanabilirsin

örenek vermek gerekir

C: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CCcam test server1
    C: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CCcam test server2
    C: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CCcam test server3

bu şekilde sana verilen clıne satırların alt alta ekle ayrıca CCcaminfo dan da hangisinden ne kadar kart geldiğini görebilirsin. Bu şekilde her türlü imagede kullanabilirsin. sistem bu şekilde gayet stabil çalışmaktadır. herhangi bir aşırı yığılma olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım birden fazla cccam server cline sayırını CCcam cfg dosyasının içinde alt alta koyarak kullanabilirsin

örenek vermek gerekir

C: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CCcam test server1
    C: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CCcam test server2
    C: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CCcam test server3

bu şekilde sana verilen clıne satırların alt alta ekle ayrıca CCcaminfo dan da hangisinden ne kadar kart geldiğini görebilirsin. Bu şekilde her türlü imagede kullanabilirsin. sistem bu şekilde gayet stabil çalışmaktadır. herhangi bir aşırı yığılma olmaz.
    Arkadaşım ben birden fazla Cline değil,CCcam.config kullanmayı sormuştum.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım birden fazla config dosyası koymanın amacı bir kaç serverden yararlanmak amacı için olmalı sanıyorum.Aynı işi diğer server adreslerini tek bir config dosyasının içerisine yapıştırmak sureti ilede yapabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım o şekildede kullanabilirsin.CCcam autoswitch plugngi ile istediğin config dosyasını CCCam emunun kullanmasına açabilirsin. tabi şu an sadece 6 adet config dosyasını görüyor.
    bu plung şu anda nabiıloda var bildiğim kadarı ile birde Enigma2 olan cihazlarda CCcam info da bu özellik var bu plung eğer diğer imagelerded uyumlu çalışırsa kullanabilirsin. Ama bunu kullanmak sana ne gibi bir artı geitiri bilmiyorum. CCcam 2.0.9 dan sonralki CCCam dosyları aktif cline satılarını cok iyi şekilde dengelio.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım o şekildede kullanabilirsin.CCcam autoswitch plugngi ile istediğin config dosyasını CCCam emunun kullanmasına açabilirsin. tabi şu an sadece 6 adet config dosyasını görüyor.
    bu plung şu anda nabiıloda var bildiğim kadarı ile birde Enigma2 olan cihazlarda CCcam info da bu özellik var bu plung eğer diğer imagelerded uyumlu çalışırsa kullanabilirsin. Ama bunu kullanmak sana ne gibi bir artı geitiri bilmiyorum. CCcam 2.0.9 dan sonralki CCCam dosyları aktif cline satılarını cok iyi şekilde dengelio.
    Evet arkadaşım,autoswitch plugini denedim fakat Gemini 4.60 image kullandığımdan olsa gerek çalıştıramadım..
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cihat çapa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet arkadaşım,autoswitch plugini denedim fakat Gemini 4.60 image kullandığımdan olsa gerek çalıştıramadım..
    evet arkadaşım bazı plugın ler her imagede çalışmıo. bu konuda şu an gemini team bu plungi eklemeden yapacak bişi yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşagıdaki linkteki c camd swich gemini 4.60 da çalışıyor

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri