REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Birden çok CCcam.cfg kullanmak nasıl olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tereddüt mü ediyorsun?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kul lanmasını açıklayayım ftp ile var turbox plug e atıyoru 755 yapıyoruz. enigmayı rstart yapıyoruz cihaz açıldıktan sonra kumandanın sarı düğmesini tıklayıp c camd swich basıyoruz .daha sonra c camd _cof org 1 2 3 4 5 conf basıyoruz sonra tekrar enigmayı rstart ediyoruz cihza açıldığı zaman ftp ile cihaza bağlanıyoruz var etc eki conf lardan istediğimiz conf karşı tarafa aktarı p içindeki c linleri girmek isterdiğimiz c linelerler değiştiriyoruz sonra tekkrar yüklüyoruz sonra tekra enigmayı r start yapıyoruz cihza açıldıktan sonra istediğimiz conf seçiyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ve en alttali ac .. seçeneğini o***ledikten son ra o conf çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalıştırıp çalıştırmadığına ait bir açıklama yapar mısın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda bende çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı barbarconan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu anda bende çalışıyor

arkaşım teşekkürler. Plungi yükledım. plung yıne nabılo team ait ama Gemini 4.60 yükledım sorunsuz halde cfg dosyalrını seçio. yalnız benım server şu an off olduğu için kanal açılmaları nasıldır ona bakamadım. Dosyayı aşağıdaki plung konusuna ekledım. eline sağlık.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı barbarconan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çalıştırıp çalıştırmadığına ait bir açıklama yapar mısın?
    Evet denedim bendede çalışıyor.Fakat benim tahmin ettiğim gibi değil,herneyse önemli değil, yardımcı olduğun için Sağolasın kardeşim...
    EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri