Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cübbeli'den damacana yorumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cübbeli'den damacana yorumu

Cübbeli Ahmet Hoca Teke Tek'te Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın konuğu oldu

Türkiye'ye Gazete HABERTÜRK'ün duyurduğu, Bursa'da bir damacana su dağıtıcısının asansörde boş damacanayla **** yaptığı haberi, HABERTÜRK'te canlı olarak yayınlanan TEKE TEK Programı'nda gündeme geldi. Fatih Altaylı'nın "Bursa'da bir adam su damacasına tecavüz etti" sözleri üzerine Cüppeli Ahmet Hoca, "Bu bir zina gibi, livata gibi büyük bir günah değildir. Damacanayla **** küçük bir günahtır" dedi.

"Barbie bebekler erkekleri tahrik eder" açıklamasıyla gündem yaratan, kamuoyunda Cüppeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Fatih Altaylı ile Murat Bardakçı'nın hazırladığı Teke Tek Özel'e konuk oldu.

Ahmet Mahmut Ünlü, Fatih Altaylı'nın, "Siz bu açıklamada bulundunuz ama, adamın biri Bursa'da su damacasına tecavüz etti" sözleri üzerine "İslam'da şehvetle bakmak haramdır" dedi. Böylesi bir bakışla insanın duvara da baksa kadına da baksa harama bakmış olacağını söyleyen Cüppeli Ahmet Hoca, Murat Bardakçı'nın "Hocam damacanaya bakmanın hükmü nedir?" sorusu üzerine ise, "İnsanların nikah yollu evlilikleri helaldir. Fakat bunun dışında tatmin yolu arayanlar günah işlemiş olacaktır. Ama bu bir zina gibi, livata gibi büyük bir günah değildir. Damacanaya **** küçük bir günahtır" ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akşam orada adamla resmen dalga gecildi ama hocamda öyle bir aşk varki durmadan anlatıyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ali kalkancıların yerine bu kaldı fatih altaylıda dalgasını geçti yazıkki ne yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam istanbul çocoğu bu herif nerde ne diyeceğini iyi biliyor,kısaca üzüm yiyilecek dalı iyi seciyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zekeriya beyaz ve yaşar nuriden daha bilgili olduğu kesin bari onlar gibi bariz şhow yapmıo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam samimi....ben seviyorum bu adamı...
    haa bazen dili çok keskin oluyor ama genel olarak seviyorum...samimi...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet güzeldi ben 2 ye kadar izledim güzel bilgiler verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adam boş değil biraz mizahi yönü agır o kadar
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu adam boş değil biraz mizahi yönü agır o kadar
    selametle
    evet sn cabbari mizahi yönü iyi. aslında bu olumlu bir özellik nedenine gelince vaaz verirken örneklerde her insan yapısına göre vaaz vermek o insanı memnun eder. Ben netten videolarını izliyorum insanı sıkmıo yani insanı uyutan bir konuşması yok cuma namazlarında vaaz veren müftüler arasıra insanın uykusunu getiriolar sebebide hep aynı tonlama ve heyecan olmaması.
    Konu Volkan tarafından (04-08-2009 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ali kalkancıların yerine bu kaldı fatih altaylıda dalgasını geçti yazıkki ne yazık
    cübbeli ile kalkancıyı aynı terazi tartmaz cübbeli alim adamdır fıkıh ve kelam konusunda bilgisi çok güçlüdür altaylı kim onunla dalga geçmek kim gördük altaylı'nın din konusundaki cehaletini gerçi zaten kendiside ifade ediyor demek istediğim cahil hiçbir zaman gerçek alimle dalga geçemez

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri