Süper Lig
94 mac
56 gol
54 asist

----

Turkiye Kupasi
16 mac
5 gol
6 asist

----

Avrupa kupalari

24 mac
5 gol
13 asist

----

TUM RESMI MACLAR TOPLAM
134 mac
66 gol
73 asist

----

3 SEZONDA:
2 SAMPIYONLUK
2 TURKIYE KUPASI FINALI
1 GOL KRALLIGI
2 ASIST KRALLIGI

FENERBAHCE TARIHININ ILK VE TEK YABANCI GOL KRALI

FENERBAHCE TARIHININ avrupadaki en golcu yabancisi. (appiah ile)
SAYGIYLA EGILIYORUM

231 maç 107 asist 100 Gol...
ayrıldığı zaman keşke şimdi Alex olsaydı diyeceksiniz yıllarca‚3 sene daha ***fini sürün...

Kimler geldi kimler geçti............

Bir Ricardinho geldi 10 Alex gücünde‚ bir meltem esintisi bile yaratamadan gitti‚
Bir de Ailton vardı‚ hafif tombul güler yüzlü‚ O´nun kaç Alex gücünde olduğunu hatırlayamıyorum ama O da geçti gitti.
Bir İlic vardı zamanında en az 3 Alex eden ve de çooook ucuza gelip sessizce giden‚
Bir de Marcelinho geldi Karadeniz´e‚ O´nun Alex gücü açık arttırmaya çıktı neredeyse‚ üç beş on dendi‚ bir de baktık O da gitti.
Bir Delgado tutturdular‚ en az beş Alex lik tahta oturttular‚ sonra tartıştılar şununla oynar bununla oynamaz ama bir Sergen etmez diye.....(ne ironi ama)
Bir de Lincoln´ümüz var biraz nazlı‚ Alex´in koşanıymış‚ vurdumu atarmış‚ bir sene yattı‚ Kadıköy´de baktı‚ henüz bilançosu açıklanamadı.

Alex geldi geleli 5 sene bitti‚ 6. geldi‚ hala O´ndan üstününü arıyorlar.
Her gelene ölçü birimi oluyor Alex.
Her giden unutulurken........
Koşmayan........
Pres yapmayan...........
Büyük maçlarda oynayamayan..........
ve maalesef
kendi taraftarlarınca yuhalananan...............
kendi yazarlarınca acımasız şekilde eleştirilen...........
Alex hala gollerini atıyor‚ paslarını veriyor ve kaptanlık bandını taşıyor......
Hem de bir kaptana yakışır şekilde.......
İyi bir aile babası.......
Centilmen bir futbolcu olarak‚ kimi çakma Maradona´lara nazire yapıyor.

antu
alexsiz bi fenerbahce nası olur düşünemiyorum ama böle bi futbolcuya sahip olduğumuz için mutlu olduğumuzda bi gerçek aslnda bazen işler kötü gitsede hep bi umudumuzun olmasının sebebide o dur ..... bn eminim ki bi fenerbahceli taraftar için onun yeri hep ayrıdır en azından bnm için hep ayrıdır....