Teþekkur: 0
Beðeni: 0
23 nisan egemenlik ve çocuk bayramýnýz kutlu olsun..
23 nisan egemenlik ve çocuk bayramýnýz kutlu olsun..
23 nisan egemenlik ve çocuk bayramýnýz kutlu olsun
Boþ zaman yoktur boþa geçen zaman vardýr.
iþðal altýndaki bir ülkede bayram kutlanýr mý?þanslýyýz ki bizde böyle bir durum yok.etrafa bakýyorum yüzlerce ev var fakat sadece birinde bayrak asýlmýþ??geç kalkacaklar zahir,uyanýnca asacaklardýr þanlý bayraðýmýzý elbet......
saygýlar
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
obama tbmm de ne dedi;
1.sözde ermeni soykýrýmý konusunda daha önce söylediklerimden farklý bir tutum içinde deðilim dedi.
2.kürt kardeþlerimizi kastederek azýnlýklýk haklarýndan bahsetti.(onlar bizim 1000 yýldýr kardeþimiz,savaþlarda 1000 yýldýr birlikte çarpýþmýþ,þehit vermiþiz)
bu aðýr sözlere karþý ne oldu alkýþ ve el sýkma yarýþmasý.böyle bir tezat durum nerelerde olur acep?saygýlar.
not:ergenekon için dava sonuçlanmadan terör örgütü diye emir buyurmuþsunuz!siz yüce türk adaletinden önce böyle bir karara nasýl varabiliyorsunuz?o zaman yargý süreci boþuna iþliyor......saygýlar sn.yüce yargýcým
hepimiz,n bayramý kutlu olsun![]()
Serkan Yýlmaz konu:ahmet kaya nýn mezarý getirilsin mi?
Ahmet Kaya-pkk bayraðýnýn önünde konser klip - GeYiK MeRKeZi FoRuMu 10 gönderi - 6 yazar - Son gönderi: 25 Eki 2007
Ahmet Kaya-pkk bayraðýnýn önünde konser klip PKK. ... kardeþlerimiz dah güzel bi hayat mý sürücek hayýr pkk ahmet kaya diye birini ...
forum.geyikmerkezi.com/kahrolsun-pkk/12897-ahmet-kaya-pkk-bayraginin-onunde-konser-
Giriþ: 07-27-05
Yaþ: 29
Üye No: 2
Uydu Alýcýsý: Next
Tuttuðu Takým: Takým Tutmuyorum
GSM Operatorünüz: Vodafone
--------------------------------------------------------------------------------
Bana kalýrsa getirsinler dicem ama bu saatten sonra getirseler bile fark olurmu onuda bilmiyorum.
Ayrýca ahmet kayanýn ölmedigi yönünde bazý zamanlar haberler cýkýyor tam olarak bilmiyorum .
Konu kemal1923 tarafýndan (23-04-2009 Saat 12:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri