Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TURKCELL 3G KANDIRMASI(hatası!!!!!)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TURKCELL 3G KANDIRMASI(hatası!!!!!)

MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ AŞAĞIDA PRİNT SCRENNİ VERDİĞİM KAMPANYAYLA İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM.BÖYLE BİR KAMPANYALARI OLMADIĞINI (İLK 6 AY 19 TL OLMADIĞINI) İLK 3 AY 19 TL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.web sitenizde bu kampanya niye var dediğimde hata olmuştur diyorlar....böylelerini tüketici heyetine şikayet etmek lazım.sanayi bakanlığına da şikayet etmek gerek... müşteri hizmetleri düzeltecez hatayı dedi.bende onlar düzeltmeden web sitelerindekinin aynısı kopyala yapıştır olarak sizlere sunuyorum.bakalım kendi web sitelerinde İLK 6 AY 19 TL OLMADIĞINI) İLK 3 AY 19 TL OLDUĞUNU ne zaman düzltecekler!!!!!!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TURKCELIN MILLETI SOYDUGU YETER ARTIK BANADA BENZER BIR OLAY OLDU

Turkcellden vodofona geçtim vodofona geçtikten 2 ay sonra fatura geldi borcumuz varmış onu odedik tekrardan sonraki ay yine fatura geldi bukadarda olmaz şerefsizlik milleti soyduğu yeter artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar az önce aradım türksel müşteri hizmetlerini.telefona çıkan bilişim yetkilşisi bu kez de böyle kampanyamız var diyyor.dün akşam konuştuğum hata var yetkili birimlere iletyecez diyordu bu kez tlfna bakan hata yok diyor güler misin ağlar mısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam nediyelim naptıkları belli değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu açılmışken birşey soracağım....
    yukarıda 1 gb-4gb-8gb falanca tutar diyor...
    iyide 3g kullandığımız internetten (adls) den çok daha hızlı ise kota hemen aşılmazmı?
    Birinden duydum bilmem doğrumudur evdeki internetten 3-4 saatte indirilen bir film 3 g ile 10-15 dk sürüyormuş....hal böyle olunca 2 nci filmde hemen kota aşılmış olacak....
    öyle değilmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu açılmışken birşey soracağım....
    yukarıda 1 gb-4gb-8gb falanca tutar diyor...
    iyide 3g kullandığımız internetten (adls) den çok daha hızlı ise kota hemen aşılmazmı?
    Birinden duydum bilmem doğrumudur evdeki internetten 3-4 saatte indirilen bir film 3 g ile 10-15 dk sürüyormuş....hal böyle olunca 2 nci filmde hemen kota aşılmış olacak....
    öyle değilmi?

DOWNLOAD hızlı 3g lerde.sörf için gazete haber ufak çaplı programlar indirmek için ideal.ev adsl lerinden farkı daha hızlı olmaları benim şuan bildiğim kadarıyla.birde download ve eupload lar veri paket limitinden düşmekte.yukardaki print screende son resi,mde görürsün
    3g modem kampanyasında ilk ay 31 tl vergi.ayrıca her ay 1 tl de tgm vergisi ekleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sanırsam nabıza göre şerbet
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müşteri hizmetleride herşey kayıt altına alınır kıyaslama yapmak lazım daha yeni olan bir konuda bahane cok olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen. gecende bende yakaladım bu 6 ay kampanyasını

Konu MUTAF tarafından (07-08-2009 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yokya vay şerefsizler yapar bu kavatlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri